zezaju ga

Ben Affleck ima novi imidž: Nakon bračnog kraha izgleda svježe i mlađe

06.08.2024 u 10:53

Bionic
Reading

Nakon što je potpisao papire za razvod braka od Jennifer Lopez, Ben Affleck je promijenio imidž u želji za mladolikim izgledom. Glumac se riješio brade te se ošišao na trendi frizuru kakvu nose 20-godišnjaci, a odnedavno 'fura' i rokerski đir

Ben Affleck posljednjih se tjedana nalazi u centru pozornosti. Otkako je objavljeno da je njegovom braku s Jennifer Lopez došao kraj, njegove se paparazzi fotografije analiziraju u najsitnije detalje. Iz dana u dan svi zumiraju se njegove ruke u potrazi za odgovorom na pitanje nosi li još uvijek vjenčani prsten. Popularni je glumac sada prošetao bez simbola vječne ljubavi, a predstavio je i novi imidž koji skida godine.

Popularni je glumac fotografiran u Los Angelesu, a njegov novi imidž nije mogao proći nezamijećeno. Glumac je već ranije odlučio da će se riješiti brade, a sada je i promijenio frizuru odlučivši se zalizati središnji dio kose prema naprijed te obrijati glavu s obje strane.

Obožavatelji tvrde da Ben Affleck prolazi kroz krizu srednjih godina

Nova frizura i rokerski đir koji Affleck upotpunjuje majicom s nazivom popularnog benda Red Hot Chili Peppers, crnom kožnom jaknom, avijatičarskim sunčanim naočalama, crnim borbenim čizmama i svijetlo ispranim sivim trapericama. Obožavatelji se na društvenim mrežama zezaju da glumac prolazi kroz krizu srednjih godina, a u prilog zezanciji ide i činjenica da je glumac nedavno snimljen kako jurca na motociklu.

  • +3
Ben Affleck ne skida prsten Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia; montaža tportal

51-godišnji dobitnik Oscara nedavno je kupio novu vilu vrijednu 20,5 milijuna dolara u kojoj dominira spoj rustikalnog i modernog dizajna. Vila je sveukupno veličine 6200 kvadratnih metara, a velika prednost je i lokacija, odnosno pozicija vile koja je smještena između bogatih četvrti Los Angelesa, Brentwoodu i Pacific Palisadesu, u kojima žive samo oni najdubljeg džepa.

  • +13
Ben Affleck: Zavirite u luksuznu vilu Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia