RAZVOD JE NEUPITAN

Ovim je potezom Ben Affleck jasno dao do znanja da je njegovom braku došao kraj

29.07.2024 u 12:39

Bionic
Reading

Ne samo da je iselio iz vile koju su zajedno kupili i maštali da će u njoj doživjeti starost, nego je Ben Affleck kupio i novu kuću u kojoj započinje novi, samostalni život

Najnoviji potez Bena Afflecka jasno je dao do znanja da se on nikakvoj pomirbi i novoj šansi za spas braka s Jennifer Lopez ne nada. Nakon što je iselio iz luksuzne vile koju su zajedno kupili, a koju su potom, zajedničkom odlukom, stavili na tržište, holivudski glumac odlučio je kupiti vlastitu kuću, kako ne bi morao razmišljati hoće li ostati 'na ulici'.

Odabir je pao na kvart Pacific Palisades u Los Angelesu i za nju je, prema pisanju TMZ-a, izdvojio 20,5 milijuna dolara. Riječ je o izdanju s pet spavaćih soba i šest kupaonica, što će mu itekako dobro doći kada netko od troje djece, koje ima s Jennifer Garner, dođu kod njega prespavati.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Odlukom da kupi novi dom Ben je potvrdio da njegovom braku nema spasa i da je samo pitanje trenutka kada će smoći snage potpisati papire za razvod i staviti točku na i, a potom sve 'priznati' pred javnosti.

I dok je on već kupio novi dom, Jennifer posljednjih tjedana uživa u Hamptonsu, gdje je proslavila i svoj rođendan, a na kojem, naravno, Affleck nije bio prisutan. Za to vrijeme njihov dom u kojem su živjeli tek nekoliko mjeseci čeka svog novog vlasnika, no zbog iznosa kojeg traže, a riječ je o nevjerojatnih 68 milijuna dolara, novi vlasnik još nije pronađen.

MOŽE LI SPASITI BRAK?

Nada još uvijek tinja: Ben Affleck ne skida vjenčani prsten

Pogledaj galeriju