GUADALUPE RODRIGUEZ

Godinama nisu bile bliske: Majka Jennifer Lopez bila je glavna zvijezda njezine proslave

22.07.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Odjevena kao da ide na bal, majka Jennifer Lopez, Guadalupe Rodriguez, pazila je da sve ide 'kao po špagi'. Na rođendanskoj zabavi, povodom 55. rođendana latino dive, okupila se uža obitelj i prijatelji, a jedini koji je nedostajao bio je Jenniferin suprug Ben Affleck

Novi izostanak Bena Afflecka, i to s rođendanske proslave supruge Jennifer Lopez, nije niti najmanje pomogao da se stišaju glasine o kraju njihovog braka. Dobro raspoložena latino diva svoju je raskošnu zabavu, u stilu 'Bridgertona', organizirala vikend uoči proslave, a osmijeh s lica nije joj nestao ni zbog Benovog izostanka.

Da sve bude pod kontrolom pobrinula se njezina majka Guadalupe Rodriguez, koja je snimljena prilikom dolaska na proslavu održanu u odmaralištu bogatih i slavnih, Hamptonsu. Upravo tamo Jennifer provodi posljednje tjedne, otkako se vratila iz Europe s kratkog godišnjeg odmora i sve to bez supruga.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Guadalupe je za proslavu odabrala svijetloplavu balsku haljinu sa čipkastim gornjim dijelom i okitila se skupocjenim nakitom. Dobro raspoložena nadgledala je što se sve unosi u vilu u kojoj je organizirana zabava, a potom se i sama uputila unutra.

  • +2
Guadalupe Rodriguez, majka Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Inače, majka Jennifer Lopez još je prošle godine tvrdila kako se punih 19 godina molila da njezina slavna kći i Ben Affleck ponovno budu zajedno. Ta joj se želja ostvarila, no sudeći po posljednjim mjesecima, sreća i zadovoljstvo majke nije dugo trajalo. Ona je ipak stala na stranu svoje kćeri, iako tijekom njezinog odrastanja Jennifer i nije imala previše njezine pažnje.

O odnosu s roditeljima Lopez je progovorila u dokumentarcu u kojem je rekla:

EKSTRAVAGANTNA ZABAVA

Kočije, 'Bridgerton' kostimi, cvijeće... J.Lo slavi rođendan u velikom stilu

Pogledaj galeriju

'Tata me je jako ignorirao jer je uvijek radio noću, a onda bi po cijele dane spavao i nisam osjećala da imam povezanost s njim. Moja majka je bila narcisoidna, htjela je biti u centru pažnje. Komplicirana je žena, htjela je da budemo neovisne i da se nikada ne moramo oslanjati na muškarca. Učinila je ono što je morala kako bi preživjela, i to ju je učinilo jakom, ali također i žilavom.'

Iako su se majka i kći udaljile nakon što je Jennifer odustala od fakulteta i odlučila ostvariti svoje snove, danas su ponovno bliske.