prekid o kojem se priča

Uoči godišnjice vjenčanja Ben Affleck skinuo prsten

15.07.2024 u 08:38

Bionic
Reading

Vjenčano prstenje Bena Afflecka i Jennifer Lopez ovih je dana goruća tema! I Ben i Jennifer stalno prstenje skidaju pa ih vraćaju, a popularni je glumac sada skinuo prsten uoči njihove prve godišnjice braka

Da je ljubav između Bena Afflecka i Jennifer Lopez pukla, sada je jasno baš svima. Par čiji smo sretan kraj svi priželjkivali ipak nije uspio prebroditi bračne izazove te nakon manje od godinu dana rješava papire za rastavu braka.

Dok je glazbenica posvećena karijeri koja je u padu, ali i novom hobiju - bicikliranju, popularni glumac svoje vrijeme provodi u društvu svojih najmilijih. Affleck se oduvijek prikazivao kao brižan otac kojem su djeca na prvom mjestu, a sada su baš oni njegova utjeha u teškom razdoblju.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Iako kroz sve ovo vrijeme popularni glumac nije skidao svoj vjenčani prsten, Ben Affleck sada je viđen kako bez prstena na ruci dolazi u svoj ured u Los Angelesu. Na paparazzo fotografijama vidi se kako mu je prozor automobila otvoren, a tako se vide i njegove ruke na volanu, prenose strani mediji.

Ben je slikan s vjenčanim prstenom dok je uzimao ručak u restoranu Baltaire u Brentwoodu prije samo nekoliko dana, ali i Jennifer ga je nosila tijekom shoppinga sa svojim menadžerom Bennyjem Medinom.

Iako je uskoro prva godišnjica braka popularnog para, njihov dom iz snova već je stavljen prodaju.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia