violet affleck

Kći Bena Afflecka progovorila o bolesti zbog koje stalno nosi masku

11.07.2024 u 11:43

Bionic
Reading

18-godišnja kći Bena Afflecka i Jennifer Garner u svom je govoru pred Nadzornim odborom okruga Los Angeles ukazala na važnost nošenja maski u zatvorenim državnim institucijama, a sve je potkrijepila primjerom iz vlastitog života

Najstarija kći Bena Afflecka i Jennifer Garner 18-godišnja je djevojka Violet koju često možemo vidjeti kako u društvu poznatih roditelja šeće Los Angelesom. 18-godišnjakinju se doduše najčešće vidi kako maskom prekriva lice, a sada je otkrila i zašto je to tako.

I dok smo tijekom pandemije svi poslušno nosili maske, Violet Affleck je taj običaj nastavila i nakon proglašenja kraja pandemije. Masku nosi i na otvorenim prostorima grada, a pokrenula je i vlastitu kampanju za obaveznu upotrebu maski u bolnicama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Djevojka je pred Nadzornim odborom okruga Los Angeles iznijela svoje zahtjeve za nošenjem maske, a sve je potkrijepila vlastitim primjerom otkrivši da i sama boluje.

'Zarazila sam se postvirusnom bolešću 2019. Sada sam dobro, ali sam se iz prve ruke uvjerila da medicina nema uvijek odgovore na posljedice čak ni bezopasnih virusa', rekla je 18-godišnjakinja te dodala: 'Pozivam na dostupnost maski, filtracije zraka i dalekog UVC svjetla u državnim ustanovama, uključujući zatvore i pritvorske centre, kao i na zahtjeve za maskama na medicinskim fakultetima u zemlji.'

Aktivizam kćeri popularnog para tako je potaknut bolešću koja većinom utječe na dišni sustav i uzrokuje probleme slične kao kod prehlade, upale grla ili pluća, no može utjecati i na druge organe. Kako bi sačuvala svoje zdravlje, Violet je odlučila nositi masku kad god je to moguće, a svojim govorom pokušala je ukazati na važnost nošenja maske bar u zatvorenim prostorima.

ista affleck

Ipak su je ulovili: Jennifer Garner u pokušaju sakrivanja iza kćeri

Pogledaj galeriju