PUNO SE TOGA PROMIJENILO

Ovako su Ben Affleck i Jennifer Lopez proveli drugu godišnjicu braka

17.07.2024 u 14:02

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Lopez u posljednje vrijeme možemo vidjeti nasmijane, ali ne i u zajedničkom društvu. Svatko je na svojoj strani obale, a više ih ne povezuju ni posebne prigode

Prije dvije godine ovaj su dan zasigurno zamišljali drugačije... Ben Affleck i Jennifer Lopez prije dvije su se godine zavjetovali na vječnu ljubav u dobru i zlu, no manje od 24 mjeseca bilo je potrebno da ipak promijene mišljenje. Par više ni ne živi pod istim krovom, a zainteresirani samo čekaju da razvod bude finaliziran.

Donedavno su punili medijske prostore vijestima o skupocjenim putovanjima na St. Barthes, zajedničkim pojavljivanjima na gala druženjima te fotografijama snimljenima tijekom zajedničkih šetnji, no sada se samo piše o njihovoj odluci da krenu odvojenim putevima.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ben Affleck i Jennifer Lopez drugu su godišnjicu braka proveli razdvojeni

Ben Afflek snimljen je u Los Angelesu dok je odlazio u svoj ured u utorak, dok je Jennifer tog istog dana uživala u vožnji kabrioletom u Hamptonsu sa svojim menadžerom Bennyjem Medinom. Suprotni krajevi obale na dan druge godišnjice braka upućuju na to da par ovaj dan nije proveo zajedno te da je datum dana kada su se prvi put vjenčali u Las Vegasu za njih posve izgubio značenje.

Iako poznati par zainteresiranu javnost drži u neizvjesnosti stalnim skidanjem pa ponovnim vraćanjem vjenčanih prstena, odvojeno vrijeme ipak ukazuje da su nesuglasice bile prevelike da bi ih se tek tako zanemarilo.

PRIZOR ZA PAMĆENJE

U vrućim hlačicama: Jennifer Lopez dugo nismo vidjeli u ovako opuštenom izdanju

Pogledaj galeriju