ČEKA SE PRAVI TRENUTAK

Papiri za razvod su potpisani, Ben i Jennifer ih još samo moraju predati

01.08.2024 u 09:17

Bionic
Reading

Kako potvrđuju izvori bliski paru, pitanje je trenutka kada će Ben Affleck i Jennifer Lopez napokon i službeno predati papire za razvod, koje su već potpisali

Nakon što još jedan pokušaj pomirenja 51-godišnjeg Bena Afflecka i 55-godišnje Jennifer Lopez nije uspio, pitanje je trenutka kada će ovaj slavni holivudski par, koji će postati još jedan u nizu onih koji nisu uspjeli, predati papire za razvod.

Prema dobro upućenim izvorima, koji su se 'povjerili' Daily Mailu, glumac i latino diva papire su već predali, no još ih uvijek nisu predali kako bi razvod bio finaliziran.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kap koja je, u slučaju Jennifer Lopez, definitivno prelila čašu odabir je trenutka u kojem je Ben Affleck potpisao papire za kupovinu nove kuće. Naime, Affleck je svoj novi dom na Pacific Palisadesu, za kojeg je izdvojio 20.5 milijuna dolara, kupio upravo na rođendan svoje supruge i to u trenucima dok je ona imala veliku zabavu u Hamptonsu.

IZGLEDA SJAJNO

Jennifer Lopez fotkama u kupaćem kostimu pokazala Benu što gubi

Pogledaj galeriju

On se na proslavi, kao što je već poznato, nije pojavio, a sada je jasno da je očito bio zauzet rješavanjem papira za kupovinu kuće.

Inače, svoj novi dom Affleck je kupio samo nekoliko dana nakon što su on i Jennifer i službeno stavili svoju zajedničku vilu na Beverly Hillsu na tržište i za koju traže nevjerojatnih 68 milijuna dolara.

MOŽE LI SPASITI BRAK?

Nada još uvijek tinja: Ben Affleck ne skida vjenčani prsten

Pogledaj galeriju

'Papiri za razvod potpisani su prije mjesec dana, no čekaju pravi trenutak da ih predaju. U trenutku kada se na to odluče objavit će i zajedničku izjavu za medije u kojoj će reći da i dalje vole jedno drugoga, kao i da su se dugo borili da spase brak, no nisu uspjeli. Iskreno, na kraju nisu pronašli kompromis. Ono što su imali prije je nestalo i to moraju oboje prihvatiti', otkrio je izvor.