privatni život pun uspona i padova

Koga je sve ljubila Jennifer Lopez: Iza nje su pet zaruka i četiri vjenčanja

09.08.2024 u 06:09

Bionic
Reading

Taman kada su svi pomislili da su konačno (iz drugog pokušaja!) pronašli svoju sreću, posljednjih se mjeseci priča o razvodu Jennifer Lopez s glumcem Benom Affleckom. Novo-stari 'it holivudski par', koji je romansu obnovio prije dvije godine nakon dvadesetogodišnje 'pauze' ponovno se razilaze. Prije njega i njihove dvogodišnje veze prvi put, imala je aktivan ljubavni život

Otkako je postala svijetu poznata, Jennifer Lopez se povezivalo s brojnim muškarcima. U intervjuu za Harper’s Bazaar 2019., je progovorila o svojim ljubavnima.

'Ljubavni život mi je bio pun uspona i padova. Ali to nije imalo veze ni s kim drugim osim sa mnom. Radilo se o tome da sam morala pronaći sebe. Dok ne naučiš voljeti sebe, ne možeš u potpunosti voljeti nekog drugog na način koji je istinski iskren', poručila je tada.

Ojani Noa

U prvog supruga Ojanij Nou se zaljubila u restoranu u Miamiju kasnih 90-ih, u vrijeme dok je snimala film 'Blood and Wine'. O vezi s kubanskim konobarom se ne zna mnogo, a razveli su se u siječnju 1998. nakon 11 mjeseci braka. Mnogi razvod povezuju s uzlaznom putanjom karijere i sve većom popularnosti tada 28-godišnje Lopez. Ona ga je tužila dobila tužbu kad je 2006. godine pokušao objaviti knjigu s detaljima njihovog odnos i zatim je novinarima htio prodati privatne fotografije njihova medenog mjeseca.

Uslijedilo je turbulentno razdoblje u životu Jennifer Lopez, kojoj je popularnost samo rasla. Iako nikad nije potvrđeno, zgodnu pjevačicu povezivalo se s glazbenim producentom Tommyjem Mottolom, od kojeg se tada tek rastala Mariah Carey.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Sean Combs/Puff Daddy

Nakon toga latino ljepotica zaljubila se u repera Seana Combsa, s kojim je provela dvije godine. Prekinuli su zbog njegove nevjere. 'Nikad ga nisam ulovila s nekom ženom, ali jednostavno sam znala da me vara. Rekao bi mi da ide u klub s prijateljima, a onda ne bi došao kući cijelu tu noć ili čak po nekoliko dana', izjavila je svojedobno Lopez.

Cris Judd

S Cris Juddom se spetljala u Španjolskoj krajem 2000. kada je bio angažiran da režira njezin glazbeni video za 'Love Don't Cost a Thing'. Zaprosio ju je nakon kratke veze, a vjenčali su se 2001. godine. Ni ovoga puta slavna pjevačica nije imala previše sreće te je ovaj brak potrajao još kraće nego prvi. Nakon godinu dana su se razveli, a JLo je priznala da to nije bila nimalo laka odluka.

Ben Affleck 1. put

S Ben Affleckom se upoznala dok je bila u braku s Juddom. Spojili su se na snimanju filma 'Gigli' 2002. godine, a zaručili za manje od godinu dana te počeli planirati vjenčanje u Santa Barbari. Cijela je ceremonija otkazana nekoliko mjeseci prije termina, a par, od milja zvan 'Bennifer', otkazao je sve 2004. godine. Ben je za The Hollywood Reporter 2012. otkrio da su i dalje u kontaktu, a Lopez je proznala da joj je on 'prvi slomio srce'.

Marc Anthony

Samo nekoliko mjeseci od prekida s Benom, u lipnju 2004. godine latino diva se udala za pjevača Marca Anthonyja (samo tjedan dana prije je finaliziran njegov razvod od bivše Miss Universe Dayanare Torres). U veljači 2008. godine su dobili blizance Emmu i Maximiliana. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, ali se i ta ljubav ugasila. Potvrda da se razvode stigla je 2011., nakon sedam godina braka, a poslije razvoda ostali su u odličnim odnosima.

Godine poslije razvoda od oca svoje djece Jennifer se posvetila sebi, karijeri koja je tada bila uspješnija no ikad. No nije zapustila ljubavni život.

simbolična pjesma

Pokazala svu svoju raskoš: Jennifer Lopez malo je toga sakrila u novom spotu

Pogledaj galeriju

Casper Smart

Nakon razvoda, ljubav je pronašla sa 17 godina mlađim plesačem Casperom Smartom. S njom išao na sve turneje po svijetu. 'Imali smo stvarno profesionalni odnos jako dugo prije nego što se išta uopće dogodilo', rekao je Smart 2012. godine. 'To se jednostavno dogodilo spontano. Kemija je bila tu. Ne možete se boriti protiv toga', objasnio je tada. Razišli su se 2014. usred medijskih napisa da je Smart navodno razmjenjivao seksi poruke s dvije transseksualne manekenke.

Drake

Lopez i hitmejker 'In My Feelings' povezivani su nekoliko mjeseci tijekom 2016., ali poznavatelji industrije bili su skeptični prema njihovoj vezi. Pjevačica je u veljači 2017. demantirala glasine, rekavši da su samo radili na zajedničkoj pjesmi i da fotografije objavljene na Instagramu pokazuju samo njihovo 'druženje'.

Alex Rodriguez

Godine 2017. u njezin život je došla njezina, kako je rekla - srodna duša, umirovljeni sportaš Alex Rodriguez. U ožujku 2019. su na Instagramu objavili vijest o zarukama te su se planirali vjenčati tijekom ljeta 2020., ali dvaput su odgodili datum vjenčanja zbog COVID-19 prije nego što su sve 2021. otkazali. 'Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se što ćemo to i ostati', napisali su u zajedničkoj izjavi. Pričalo se da ju je Alex prevario s Playboyevom zečicom Madison LeCroy. Osim toga, igrač bejzbola Jose Canseco tvrdio je da je Rodriguez imao aferu s njegovom bivšom suprugom Jessicom.

Ben Afflecku je 2021. pružila drugu šansu

U svibnju 2021. se počele kružiti glasine da su Ben Affleck i Jennifer Lopez obnovili svoju romansu. Zabavljali su se mjesecima, zaručili u travnju 2022. a u srpnju te godine Jennifer je putem svog biltena On The J. Lo potvrdila da se udala za Bena na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu.

holivudski par

Zaljubljeniji no ikad: Jennifer Lopez i Ben Affleck ne odvajaju se jedno od drugoga

Pogledaj galeriju