Skrivena poruka

Je li Jennifer Lopez ovom objavom Benu Afflecku jasno dala do znanja na čemu su?

12.08.2024 u 21:18

Bionic
Reading

Ne prestaje se pričati krahu braka Jennifer Lopez i Bena Afflecka ne prestaju, a obožavatelji sada misle da su otkrili skrivenu poruku koju je J.Lo na društvenim mrežama poslala svom uskoro bivšem suprugu

U nedjelju se 55-godišnja zvijezda Jennifer Lopez pojavila u spotu za promociju Delole, njezinog brenda alkoholnog pića. Izgledala je zapanjujuće dobro u majici na žute i bijele pruge dok je bila pokraj bazena svoje vile u Los Angelesu, vrijedne 65 milijuna dolara, koju pokušava prodati. A također je nosila i vjenčani prsten.

No, ono što je posebno privuklo pažnju obožavatelja bio je izbor pozadinske pjesme. Naime, J.Lo je koristila remiks svoje stare hit pjesme 'If You Had My Love'. Obožavatelji su odmah pomislili da je taj izbor namijenjen Benu jer stihovi govore o izgubljenoj ljubavi, a spominje se i varanje. 'Je li ovo pjesma za Bena???' upitao je jedan pratitelj.

U pjesmi ona pjeva: 'Da su imao moju ljubav, i da sam ti dala svo svoje povjerenje, Bi li me utješio? I kad bi nekako znao, Da će tvoja ljubav biti neistinita, Bi li mi lagao? I zovi me dušo.

'Sad ako ti dam sebe, Ovako mora biti, Prije svega, neću prihvatiti da me varaš, Reci mi kome mogu vjerovati, Ako ne mogu vjerovati tebi, I odbijam neka me praviš budalom, Rekao si da bismo, Mogli bismo eventualno, Provesti vječnost, Vidiš, to si mi rekao.'

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy House of Delola/Mega / The Mega Agency / Profimedia; montaža tportal

'To si rekao, Ali ako me želiš, Moraš biti, Ispunjavati sve moje snove, Ako me stvarno želiš, dušo.'

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Pjesma je prvi put objavljena 1999., što je bilo tri godine prije nego što je upoznala Bena na setu njihovog filma Gigli. Zaručili su se, a potom se prekinuli prije vjenčanja. Nedavno se pojavila i vijest kako Bena ne voli Jenniferin najuži krug ljudi, osim njezine majke.