ROMANTIČNO IZDANJE

Dostojna zamjena za sambice: Kultne adidasove tenisice nikada nisu izgledale ovako dobro

06.08.2024 u 13:33

Bionic
Reading

Dominaciji adidasovih tenisica Samba možda je došao kraj, no njemački sportski div ustrajan je u vađenju arhivskih modela iz ropotarnice povijesti

Sudeći po najnovijem izvještaju modne platforme Lyst, ljubitelji mode i tenisica sada najviše favoriziraju adidasov model SL72, koji se smjestio na visoko drugo mjesto liste najpopularnijih modnih artikala trenutka.

Njegovu konkurenciju u mjesecima pred nama mogao bio činiti Tischtennis - još jedan adidasov model iz bogate arhive.

Kao što je legendarne Sambice britanskoj dizajnerici Wales Bonner pošlo za rukom učiniti jednim od najpoželjnijih modela na street style sceni, isto bi se moglo dogoditi s modelom Tischtennis kakvog predlaže brend Naked Copehagen.

Kultne tenisice u romantičnom izdanju

Kako im samo ime sugerira, ovaj model tenisica prvenstveno je stvoren za stolni nogomet, a sada osvaja romantičnim dizajnom.

Nadograđen zakrivljenim gumenim potplatom i prozračnom mrežastom podlogom, stiže kao neznatno ljepša alternativa Sambicama, a brend Naked Copenhagen učinio ga je još boljim kroz tkaninu od čipke.

U najnovijoj adidas x Naked capsule kolekciji prepoznatljiva mrežasta podloga iz Tischtennisa zamijenjena je ukrasnom čipkastom tkaninom. Jednako je prozračna kao i obična mrežica, ali je ljepša zahvaljujući zamršenim uzorcima čipke u obliku tratinčice.

Ova verzija kultnih tenisica brenda adidas dio je sedme suradnje sa danjskim brendom prisutnim na street style sceni od 2004. godine. Isto tako, Naked Copenhagen predstavio je i bijelu verziju obožavanih sambica s detaljima od čipke. Oba modela bit će objavljena na web stranici brenda Naked Copenhagen 7. kolovoza, prije globalne prodaje koja se očekuje 13. rujna.