RITA I EIZA

Noćna mora svakog stilista: Na dodjeli Emmyja osvanule u gotovo istim haljinama

16.09.2024 u 08:51

  • +9

Rita Ora i Eiza Gonzalez

Izvor: Profimedia / Autor: ALEX GALLARDO / UPI / John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kada su smišljale glamurozni stajling za novu dodjelu nagrada Emmy, pop zvijezda albanskih korijena i zvijezda Netflixove serije 'Problem 3 tijela' imale su jednaku viziju

Noćna mora svake poznate dame, kao i njezinog stilista, jest da se na istom mjestu i u isto vrijeme pojavi s još jednom uzvanicom koja nosi istu kreaciju. Slično se na novoj dodjeli nagrada Emmy dogodilo pop zvijezdi Riti Ori i meksičkoj glumici Eizi Gonzalez.

Kao da su se dogovorile, crvenim tepihom ispred kazališta Peacock u Los Angelesu ove nedjelje prodefilirale su u zavodljivim haljinama ružičaste boje, pojačanim raskošnim ogrtačima od perja.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Eiza i Rita u gotovo identičnim kreacijama

Zvijezda Netflixove hit serije, glumica Eiza Gonzalez, opredijelila se za kreaciju iz aktualne haute couture kolekcije s potpisom australske dizajnerice Tamare Ralph, dok se za njezino cjelokupno izdanje na dodjeli pobrinula stilistica Elizabeth Saltzman.

Odabir Rite Ore, britanske pop zvijezde albanskih korijena i supruge redatelja Taikija Waititija, također je pao na kreaciju australske dizajnerice, no od odabira Gonzalez razlikovala se detaljima poput drukčijeg dizajna dekoltea i manje količine perja na ogrtaču.

Gotovo identične kreacije u kojima su osvanule na novoj dodjeli nagrada Emmy očekivano su izazvale pozornost javnosti.

Prema riječima meksičke glumice, haljinu Tamare Ralph s pripadajućim ogrtačem od perja odabrala je nakon što je uoči dodjele isprobala četiri do pet dizajnerskih kreacija.

Pop zvijezda Rita Ora identičnom je haljinom donijela duh 20-ih godina na crveni tepih, u čemu joj je pomogla i vintage valovita frizura.