TOP 10

Ove slavne dame imale su najbolja izdanja na dodjeli Emmyja

16.09.2024 u 12:52

Bionic
Reading

Više od pobjednika i gubitnika večeri na dodjeli nagrada Emmy i ovoga puta bili su zanimljiviji prizori s crvenog tepiha

Priliku za modno briljiranje na novoj dodjeli Emmyja iskoristile su brojne zvijezde, a u moru glamuroznih izdanja pojedine dame imale su više uspjeha.

Uz ružičaste, na 76. dodjeli nagrada uvjerljivo su dominirale dame u crnim kreacijama. Jednu od boljih imala je irska glumica Saoirse Ronan, koja se na crvenom tepihu po prvi put pojavila kao supruga glumca Jacka Lowdena. Njezina kolegica Brie Larson, s druge strane, očarala je u Chanelovom prijedlogu koji su brojni zamijenili za Pradin.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Sasvim očekivano, blještavih haljina ni ove godine nije nedostajalo na emmyjevskom crvenom tepihu, a u najboljim primjercima zablistale su glumice Kirsten Wiig i Catherine O'Hara zahvaljujući dizajnerskom timu brenda Oscar de la Renta.

Ayo Edebiri

Poput kolegice Grete Lee zvijezda serije 'The Bear' sklona je odabirima kreacija s modnim twistom za crveni tepih. Ovoga puta pažnju je ukrala modelom talijanske kuće Bottega Veneta, presvučenom šljokicama u crno-narančastoj kombinaciji boja koje su činile efektan uzorak.

Saoirse Ronan

Na crvenom tepihu dodjele nagrada Emmy, irska glumica debitirala je kao supruga Jacka Lowdena koji je, poput nje, stigao u komadima modne kuće Louis Vuitton.

Upotpunjenu detaljem 'zmijske' ogrlice brenda Bulgari, crna haljina na Saoirse Ronan djelovala je poput kombinacije duge suknje visokog struka i minijaturnog topića sa dodatkom drapiranog tila.

Brie Larson

Zahvaljujući ulozi u mini seriji 'Lessons in Chemistry' Marvelova superjunakinja osigurala je nominaciju na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja, a nju je obilježila raskošnom crnom haljinom s potpisom francuskog Chanela.

Inspirirana arhivskim lookovima brenda iz ere 50-ih i 60-ih, istovremeno je brojne podsjetila na kreacije kakve posljednjih sezona nudi talijanska Prada što se, između ostalog, može zahvaliti detaljem ušivenih, sjajnih perlica.

Sarah Paulson

Modnim odabirima na crvenom tepihu, zvijezda antologijske serije 'Američka horor priča' redovito izaziva pozornost, a nova dodjela nagrada Emmy nije postala iznimkom.

Na crvenom tepihu ispred kazališta Peacock u Los Angelesu domirala je u trobojnoj haljini modne kuće Prada koju samo ona može tako dobro isfurati.

Naomi Watts

Duh zlatnog doba Hollywooda na emmyjevski crveni tepih donijela je britanska glumica Naomi Watts. U navedenom joj je pomogla raskošna, smaragno zelena haljina satenskog sjaja s potpisom modne kuće Balenciaga.

Anna Sawai

Trijumf serije 'Shogun' na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja, glumica Anna Sawai dočekala je u besprijekornom modelu crvene haljine koji je samo za nju kreirala kraljica vjenčanica, dizajnerica Vera Wang.

Kristen Wiig

Poznata američka komičarka na crvenom tepihu očarala je u blještavoj balskoj haljini s potpisom brenda Oscar de la Renta. Stvorena od fascinantne metalik tkanine zlatnog sjaja, dodatno je naglašena detaljem kristalnih perlica, kao i detaljem šiljastih rubova na porubu i dekolteu.

Kristin Scott Thomas

Da se modni rizik isplati, na emmyjevskom crvenom tepihu ove je godine dokazala britanska glumica Kristin Scott Thomas. Njezin odabir činila je lila haljina satenskog sjaja, djelo modne kuće Miu Miu, koju je vješto uparila s opernim rukavicama od kože u nešto svjetlijoj nijansi ljubičaste.

Sabrina Elba

Supruga britanskog glumca Idrisa Elbe pridružila se vojsci slavnih dama koje za hod crvenim tepihom posljednjih sezona redovito posežu za vintage dizajnerskim kreacijama. Poput pop zvijezde Sabrine Carpenter na nedavnoj dodjeli nagrada MTV Video Music Awards, dobitan model pronašla je u trgovini TAB vintage.

Riječ je o crno- bijeloj kreaciji modne kuće Mugler koja je 35- godišnjoj Sabrini stajala kao salivena.

Catherine O'Hara

Zvijezda filma 'Sam u kući' postala je novom ikonom stila preko noći. Ljubitelji mode posljednjih tjedana ne prestaju se diviti njezinim upečatljivim odabirima za crveni tepih, a poput kolegice Kristen Wiig na listu najbolje odjevenih dama na Emmyjima stigla je zahvaljujući sjajnoj kreaciji brenda Oscar de la Renta.

  • +28
Izdanja na 76. dodjeli Emmy Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia