dostupne za manje od 17 eura

Recept za vitku liniju: Ovim jeftinim haljinama slavne ljepotice sužavaju struk

11.07.2024 u 06:19

Bionic
Reading

U ponudi high street modnih trgovina pronaći ćete niz divnih modela laskavih drapiranih haljina, a mi smo detektirali komade koje obožavaju nositi holivudske zvijezde

Holivudske zvijezde u javnim pojavljivanjima navikli smo gledati u glamuroznim satenskim, svilenim ili kašmirskim haljinama - koje već samim materijalom privlače obilje pozornosti. No slavne ljepotice sve češće biraju i jedan od minimalističkih trendova.

U posljednje vrijeme viđamo zvijezde u običnim pamučnim haljinama, ali efektnog drapiranog kroja, što im daje željenu dozu elegancije.

Drapiranu haljinu nedavno je u Parizu nosila slavna manekenka Kendall Jenner izabravši midi kroj preklopljenog dekoltea i suženog struka, a sve u trendi nježnoj nijansi boje kože. Stajling je podigla romantičnim buketom ruža te sandalama na kitten petu, smeđe boje i pozlaćenih remenčića.

Sličan komad odjenula je i Hailey Bieber te je u drapiranim haljinama pronašla savršeno rješenje za postizanje udobnosti u poodmakloj fazi trudnoće. Lijepa manekenka i supruga pjevača Justina Biebera za večernji izlazak odjenula je pamučnu haljinu iste nijanse i stila kao Kendall, no začinila ju je predimenzioniranim sakoom i salonkama zmijskog uzorka.

Niti glumica Laura Harrier nije odoljela drapiranoj haljini, osvanuvši na Instagramu u divnom crnom modelu golih leđa, u kojem je blistala na odmoru na Ibizi. Ovaj zanosan stajling zaokružila je najpoželjnijim mrežastim balerinkama.

Slavne ljepotice time su nam jasno dale do znanja da je krajnje vrijeme da svoju garderobu nadopunimo ovim udobnim i elegantnim haljinama, a to znaju i u H&M-u jer je svoje police ispunio trendi modelima.

Naime u popularnoj high street trgovini izdvajaju se dva modela drapiranih haljina kojima je teško odoljeti - što zbog cijene, što zbog dizajna.

Bijela midi haljina duljine do gležnjeva uvelike podsjeća na komad koji je nosila Kendall Jenner, a dostupna je za 32,95 eura, dok drapiranu mini haljinu na kose pruge možete pronaći po akcijskoj cijeni od 16,49 eura.