'newspaper dress'

Nova verzija kultne haljine Carrie Bradshaw: Pronašli smo je za manje od 80 eura

01.07.2024 u 09:57

Bionic
Reading

Haljina s motivima novinskih izrezaka u trenu je stekla ikonski status nakon što je u njoj osvanula Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad', a sličan model sada se nalazi na akciji

Slavna 'newspaper' haljina Carrie Bradshaw desetljećima nosi kultni status u očima modnih ovisnica, koje bi sve dale da je mogu odjenuti u večernji izlazak ili šetnju gradom u kojoj će zasigurno okretati glave za sobom.

Dobra vijest je da je sličan model od sada moguće pronaći u jednoj od najomiljenijih trgovina današnjice, Desigualu. Brend proslavljen po razigranim dizajnima i jedinstvenom stilu u proljetno-ljetnoj kolekciji donosi model haljine koji uvelike podsjeća na ovaj ikonski komad.

U stilu slavne haljine s dizajnom novina, Desigual je predstavio divnu midi bijelu haljinu s natpisima, cvjetnim uzorkom i elegantnim tankim naramenicama te ravnim porubima. Cijena je 207 eura, no nema sumnje kako je riječ o sjajnoj investiciji jer se ovakvi modeli nose sve do kasne jeseni - sve što vam treba po nešto nižim temperaturama jest trendi blejzer i par gležnjača ili zavodljivih visokih čizama.

No, s vrućim danima pred nama, razmišljajte o tome koliko će dobro izgledati na crne salonke ili sandale s visokim remenčićima, a čak i u spoju s udobnim japankama garantirano ćete imati stajling u kojem ćete blistati od jutra do mraka.

Iako možda nije riječ o identičnoj haljini s potpisom Diora, koju je Sarah Jessica Parker originalno nosila u seriji 'Seks i grad' ili replici Johna Galliana iz kolekcije proljeće-ljeto 2000. (do danas najsličnija kopija), Desigualova haljina sama po sebi je pun pogodak za dugo i toplo ljeto, a dizajn koji podsjeća na kultni komad - samo je plus!

Uz to, ako imate bilo kakve sumnje o udobnosti nošenja midi kroja po visokim ljetnim temperaturama, dobra vijest je da ćete sličan dizajn istog brenda pronaći i u divnom mini modelu, i to po trenutnoj akcijskoj cijeni od 79,50 eura.