vitka linija

Stajling za poželjeti: Carrie Bradshaw ima fenomenalnu suknju, ali cipele su još bolje

12.06.2024 u 14:28

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Kostimografski dvojac Molly Rogers i Danny Santiago HBO-ove serije još jednom pronašao način kako da zadobije pozornost modnog svijeta

Na snimanju nove sezone serije 'I tek tako...' glumica Sarah Jessica Parker osvanula je u još jednom briljantnom stajlingu. Točnije, njen kultni lik Carrie Bradshaw nosio je komade koje bi poželjela svaka modna zaljubljenica.

Carrie je ulicama New Yorka prošetala u efektnoj suknji kakva se rijetko viđa - midi kroju od trapera s 'odrubljenim' donjim šavom te upečatljivim džepovima koji su laskali njenoj liniji, ističući vitak struk.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ova suknja posebno je poželjna upravo zbog moći da posve stanji struk i stvori zavodljivu siluetu, posebno kod žena koje ne vole isticati bokove.

Svoju efektnu traper suknu nosila je s umetnutim puloverom dubokog V-izreza, a čak i više od stajlinga, pozornost su privukle njene cipele.

Naime, Carrie je nosila retro model bijelih salonki bademastog vrha, koji je bio omiljen i princezi Diani, no za razliku od nikad prežaljene Lady Di, svoje cipele obogatila je trendovskim remenčićem u stilu Mary Jane.

  • +2
Sarah Jessica Parker na setu serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: ROBERT O'NEIL/BACKGRID / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Kostimografski dvojac Molly Rogers i Danny Santiago tako je stvorio još jedan stajling o kojem se govori, baš kao što je bio i ranije predstavljeni bajkoviti komplet s potpisom irske dizajnerice Simone Roche, a potom i spajanjem naizgled nespojivog lepršavog kombinezona, traper jakne i cipela Manola Blahnika.

BIJELA ELEGANCIJA

Tako udobna i chic: Divna haljina Sarah Jessice Parker nosiva je od jutra do sutra

Pogledaj galeriju