BOLJA NO IKAD

Kultna haljina Carrie Bradshaw stigla je do polica Zare i košta manje od 40 eura

07.06.2024 u 12:26

Zarina haljina

Izvor: Profimedia/promo / Autor: SUPPLIED BY LMK / LANDMARK / PROFIMEDIA/promo

Bionic
Reading

Osim ljubiteljica mode, prepoznatljiva cvjetna haljina glavne junakinje serije 'Seks i grad' inspirirala je i brojne brendove

Nakon što ju je španjolski dizajner Juana Avellanede nedavno rekreirao za brend See Ioura, neodoljiva verzija kultne haljine Carrie Bradshaw od sada krasi i police Zare.

Tijekom šest sezona serije, lookovi koje su kreirale Sarah Jessica Parker i Patricia Field, stilistica serije, inspirirali su gledatelje na izlaženje iz zone udobnosti i pozvale na eksperimentiranje sa svakodnevnim stilom odijevanja.

Među mnoštvo lookova koje je ovaj dvojac isproducirao za hit seriju HBO-a, postoje neki kojih se zajedno sjećamo bez potrebe da vidimo fotografiju. Jedan od njih je cvjetna haljina u kojoj Carrie zavši potopljena u jezeru Central Parka sa voljenim Mr. Bigom. Iako je sami incident bio kaotičan, ta cvjetna haljina postala je legendarna.

Po cijeni od 36 eura, španjolska Zara sada nudi neodoljivu verziju te iste haljine koja je svoju premijeru imala u resort kolekciji dizajnera Richarda Tylera za 2001. godinu.

Obje haljine dijele istu bit i sličan cvjetni uzorak u prekrasnoj, blijedo ružičastoj boji. Zarin model je dužine midi sa satenskom tkaninom i ima fluidan okrugli izrez sprijeda i straga. Što se tiče rukava, tu su deblje naramenice sa dodatkom tankih vezica koje se vežu na leđima.

Eklektičan i odvažan stil Carrie Bradshaw s razlogom je zaokupio maštu fashionistica diljem svijeta. Ona se ne boji miješati uzorke, boje i teksture na neočekivane načine, pritom stvarajući izdanja koja su jednako iznenađujuća koliko i savršena.

Od njezine legendarne suknje od tila u kakvoj paradira ulicama New Yorka u uvodnoj špici serije do njezinih luksuznih haljina s dizajnerskim potpisom, njezini modni odabiri pričaju priču, odražavajući jedinstvenu osobnost, što je posljednjih tjedana itekako vidljivo na ulicama New Yorka, u sklopu snimanja treće sezone spin- off projekta 'I tek tako...'.

  • +5
Sarah Jessica Parker na setu serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA