ZVIJEZDA MODNE KAMPANJE

Retro seksepil joj dobro stoji: Ella Dvornik ne krije opčinjenost glavnom junakinjom Netflixove serije

11.12.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Poznatoj domaćoj influencerici i kćeri kralja funka Elli Dvornik nisu nimalo strane česte promjene imidža zbog kojih je s godinama zaradila brojne usporedbe s damama iz svijeta slavnih poput Kylie Jenner i pop zvijezde Bebe Rexhe. Zahvaljujući snimanju nove modne kampanje i vlastitoj zaluđenosti Netflixovom hit serijom 'Damin gambit', Ella je ovoga puta zablistala u izdanju koje neodoljivo podsjeća na lik njezine glavne protagonistice, Beth Harmon

Osim što je uspjela popularizirati šah, Netflixova serija 'Damin gambit' rezultirala je velikom popularnošću odjevnih kombinacija, retro frizura i specifične, crvene boje kose njezine glavne protagonistice, a njezinim imidžom u seriji inspirirala se i poznata domaća blogerica, Ella Dvornik.

Prošloga studenog Ella se na Instagramu pohvalila novom frizurom u duhu 60-ih, a na promjenu imidža, kako je sama otkrila, potkanila je jedna od trenutno najatraktivnijih Netflixovih serija.

'Mislim da sam malo previše gledala seriju 'The Queen's Gambit' i morala sam otići isprobati frizuru. Još samo moram kupiti šah (za ukras)', napisala je tada Ella ispod fotografije svoje frizure inspirirane likom najbolje šahistice iz razdoblja Hladnog rata.

Po uzoru na Beth Harmon, koju u Netflixovoj hit seriji utjelovljuje sjajna Anya Taylor-Joy, Ella Dvornik zablistala je u novoj modnoj kampanji kojom je predstavila komade iz kolekcije KriElla nastale u suradnji s domaćim modnim brendom Krie Design.

Svoju ideju o stvaranju modne kolekcije Ella je prezentirala dizajnerici Kristini Burji čije kreacije rado nosi. Zajedno su u kratkom vremenu stvorile 'capsule' kolekciju koja je projekcija njihovog stila i poimanja mode koja mora imati više funkcija.

  • +2
Ella Dvornik u modnoj kampanji brenda Krie Design Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic