neoVIDERM

Revolucionarna zaštita za kožu!

31.07.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Predstavljamo neoVIDERM SPF50+ i neoVIDERM tonirani SPF50+

Svijet kozmetike obogaćen je novim, inovativnim proizvodima koji donose revolucionarnu zaštitu i njegu za osjetljivu i reaktivnu kožu. Predstavljamo neoVIDERM SPF50+ i neoVIDERM tonirani SPF50+ fluid emulzije koje pružaju vrlo visoku zaštitu od sunca i regeneraciju kože zahvaljujući jedinstvenim sastojcima betaglukana, hijaluronske kiseline i alginata.

Što ih čini posebnima?

neoVIDERM SPF50+ i neoVIDERM tonirani SPF50+ osmišljeni su kako bi pružili sveobuhvatnu zaštitu od štetnih UV zraka (SPF UVB 131 – UVA 53) i spriječili promjene na osjetljivoj i reaktivnoj koži. Ove emulzije su idealne za osobe koje su prošle tretmane poput kemijskih pilinga, IPL-a i tretmana za uklanjanje hiperpigmentacija, kao i za one s autoimunim bolestima poput lupusa i vitiliga.

'Naš glavni cilj bio je razviti proizvod koji ne samo da štiti kožu, već i potiče njezinu regeneraciju,' rekao je glasnogovornik kompanije. 'Betaglukan, ključni sastojak naših emulzija, aktivira obrambene procese kože i ubrzava njezinu obnovu, dok hijaluronska kiselina i alginat osiguravaju potrebnu hidrataciju i zaštitu.'

Obični ili tonirani ?

neoVIDERM tonirani SPF50+ dolazi s dodatkom toniranja, što ga čini savršenom zamjenom za BB kremu ili puder. Ova varijanta ne samo da štiti kožu od sunca, već i pruža ujednačen ten, idealan za svakodnevnu upotrebu. Ultra lagana tekstura brzo se upija, ne ostavlja sjaj niti bijele tragove, a zahvaljujući vodootpornoj formuli, dugotrajno štiti i u najizazovnijim uvjetima.

S druge strane, neoVIDERM SPF50+ zadržava sve blagodati zaštite i njege, bez dodatnog toniranja. Ova varijanta je idealna za osobe koje traže visoku zaštitu bez potrebe za šminkanjem, pružajući im maksimalnu udobnost i sigurnost. Siguran je za korištenje i kod djece.

Širok spektar primjene

Oba proizvoda posebno su formulirana te ih se preporuča koristiti nakon tretmana radioterapijom, kod osoba s kožnim oštećenjima poput opeklina, te za kožu sklonu melanomima. Osim toga, pružaju zaštitu za vrlo svijetlu kožu s puno madeža.

Klinička ispitivanja i sigurnost

U današnjem vremenu, sigurnost proizvoda je od ključne važnosti. Oba neoVIDERM proizvoda su klinički testirana na prisutnost nikla, kobalta, kroma, paladija i žive, čime se osigurava njihova sigurnost i pouzdanost za svakodnevnu upotrebu.neoVIDERM SPF50+ i neoVIDERM tonirani SPF50+ donose novu dimenziju u zaštiti i njezi kože, pružajući sveobuhvatnu zaštitu i regeneraciju. Ove lagane fluid emulzije pomoći će vam da održite zdravu i zaštićenu kožu tijekom cijele godine. Ako tražite proizvod koji će vašu kožu zaštititi od štetnih sunčevih zraka, potaknuti njezinu regeneraciju i pružiti maksimalnu udobnost, neoVIDERM SPF50+ i neoVIDERM tonirani SPF50+ su vaš savršen izbor. Idealan su nastavak tretmana nakon zacjeljenja rana korištenjem već poznatog medicinskog proizvoda neoVIDERM emulzije za kožu.

Svoj neoVIDERM potražite u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, na ljekarničkim web shopovima ili na www.delmerion.hr

Isprobajte ih i osjetite razliku!