SEKSI IZDANJE

Riskantnom haljinom ukrala šou na crvenom tepihu

06.07.2016 u 10:00

  • +6

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Australska ljepotica Margot Robbie koja se može pohvaliti ulogom Jane Clayton u novom filmu 'The Legend of Tarzan', na britanskoj premijeri zablistala je u riskantnoj i zavodljivoj haljini

Za londonsku premijeru najnovijeg filma o Tarzanu, 26-godišnja australska talentirana ljepotica malo je toga ostavila mašti odjenuvši izazovnu haljinu, kreaciju modne kuće Miu Miu.

Dolaskom na crveni tepih Margot Robbie sve je zadivila linijom u svečanoj haljini čiji je gornji dio, zahvaljujući tkanini u boji kože, izgledao prilično riskantno; prozirnu su tkaninu na ostalim dijelovima haljine prekrivali vezeni svjetlucavi detalji podebljani crnim porubima i ukrasima.

Osim bočnog dekoltea i velikog proreza s prednje strane, stražnji dio haljine također nije zaostajao u misiji stvaranja seksipilna svečanog izdanja.

Izazovnu haljinu Miu Miu, ova zvijezda filma kompletirala je s vrtoglavo visokim stiletto štiklama brenda Bally i decentnim nakitom u znaku naušnica koje su izvirivale iz nemarne, nisko spuštene šinjon frizure u valovitoj formi.

U ulozi Tarzana ovaj se put našao švedski glumac Alexander Skarsgård koji je svojoj australskoj kolegici na crvenom tepihu u jednom trenutku pomogao namjestiti izazovnu haljinu spriječivši mogući modni gaf.