I TO S KATY PERRY

Robert Pattinson se već utješio!

28.05.2013 u 10:58

Bionic
Reading

Robert Pattinson nije dugo tugovao zbog prekida s Kristen Stewart, dojavljuju dobro upućeni holivudski izvori

Zgodni Britanac viđen je u društvu prijateljice Katy Perry s kojom je proveo vikend na ranču u Santa Barbari, prenosi Showbizspy.

'Slučajno su upali na probu svadbene ceremonije jednog para. Sjedili su jedno do drugoga jednostavno obučeni, no nije bilo javnog pokazivanja emocija. Nije se činilo da se nešto događa između Roba i Katy. Više je izgledalo kao da su se samo htjeli maknuti daleko od svih. Nisu se družili s gostima', rekao je jedan očevidac, piše People.com

Vlasnica hita 'Firework' dobra je frendica slavnog glumca, a nedavno se pričalo da ga je upravo ona potaknula da prekine s Kristen jer smatra ga da ne zaslužuje.

'Katy Perry nikad nije bila zadovoljna time što su se Rob i Kristen pomirili jer misli da on treba bolju djevojku. Rob se nakon prekida osjeća slobodno kao nikad prije. Sad je zbilja sretan jer u toj vezi nije mu bilo ugodno. Kristen je stalno mijenjala raspoloženje i postala je ovisna o njemu. Sad ga stalno naziva, no njemu ne pada na pamet pomiriti se', rekao je jedan izvor.

Inače, već se neko vrijeme priča o tome da se Katy Perry jako sviđa Rob. Sad ima priliku pokušati nešto jer su oboje solo. Robert više nije s Kristen, a Katy je prekinula problematičnu vezu s pjevačem Johnom Mayerom