NIJE VALJDA

S Kim Kardashian uvijek neka iznenađenja

02.06.2014 u 11:39

Bionic
Reading

Bajkovito vjenčanje i ne baš tako idealan medeni mjesec, ako se pita Kim Kardashian. Naime prema pisanju stranih medija, nakon vjenčanja u Firenci Kim je navodno umirala od dosade u Irskoj, pa su u subotu novopečeni mladenci otišli u Prag na vjenčanje reperove osobne stilistice

Naime Kanye i Kim su viđeni kako uživaju u vožnji biciklom, irskom pivu Guinnessu u lokalnom pubu, a posjetili su i kino. Pomalo 'obične' aktivnosti za glamuroznu Kim.


Neimenovani izvor je otkrio kako je pet dana u kišnoj Irskoj bilo previše za Kim pa je preklinjala supruga da skrate odmor. No čini se da dosada nije jedini problem najpoznatijih mladenaca. Naime ako je vjerovati pisanju Hollywood Lifea, između njih su nastupili neki problemi jer je Kim u nedjelju viđena sama u New Yorku. Kanye bi pak u četvrtak trebao biti u Teksasu.

Sad se pak vratila u Los Angeles bez prstena. Trudi li se par zadržati interes javnosti pa promišljeno serviraju ovakve informacije ili su ipak ekspresno nastupili problemi, vrijeme će pokazati.

A do tada ne možemo ne primijetiti da Kim ima najbolju liniju dosad.