PLAMTI VATRA

S kime se horoskopska Vaga slaže najbolje, a s kime najgore u krevetu

06.10.2024 u 07:31

Bionic
Reading

Vage su koketne i uživaju u flertu, pažnji i komplimentima. Potreban im je partner kojem neće smetati njihova zaigranost, a koji će im ujedno stalno pokazivati koliko ih voli

Kad su zaljubljene, privržene su, romantične i maštovite u krevetu. Ako su sretne, napravit će sve što mogu da i njihov dragi bude sretan. Doznajte u kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori seksualni partneri za Vagu.

Pogledaj detaljni horoskop

Najbolje kombinacije

Vaga i Ovan

Iako su u zodijaku nasuprot jedno drugom, ovo će se dvoje snažno privlačiti, a kemija između njih bit će gotovo opipljiva. Ovan uživa u lovu, a Vaga voli da se za nju bore i zato će joj se svidjeti njegova odvažnost i upornost. Vaga će ga podučiti vrijednosti kompromisa, dok će Ovan nju naučiti kako da bude neustrašiva i opuštena u spavaćoj sobi.

  • +5
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Clemens Niehaus / imago stock&people / Profimedia

Vaga i Lav

Kada se Lav i Vaga nađu zajedno, iskre frcaju na sve strane. Njihova veza je električna i puna strasti. Oboje vole flert, zabavu, smijeh i žele usrećiti jedno drugo. Iako su oboje koketni, nevjera je rijetko problem za ovaj par jer kod njih i čast igra veliku ulogu: ne žele izgubiti poštovanje okoline. I jedno i drugo su romantični i zaigrani te su se spremni potruditi kako se plamen ne bi ugasio.

  • +5
JENNIFER LOPEZ JE LAV, ROĐENA JE 24. SRPNJA 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga i Vodenjak

Vaga je privržena i voli biti u vezi, dok je Vodenjak slobodoljubiv i neovisan, ali unatoč tome odlično se slažu. Kao sestrinski zračni znak, Vaga smatra Vodenjakovu ekscentričnu i mentalnu osobnost intrigantnom. Vodenjak ne voli dramu i zato mu je bezbrižna energija Vage melem za dušu. Njihov spolni život bit će uzbudljiv jer oboje vole eksperimentiranje i igranje uloga.

JENNIFER ANISTON JE VODENJAK, ROĐENA JE 11. VELJAČE 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Vaga i Blizanci

Dva zračna znaka dobro funkcioniraju u krevetu jer znaju kako umno stimulirati jedno drugo, što dovodi do zabavnih trenutaka u spavaćoj sobi. Vaga i Blizanci savršeno se slažu u erotskim igricama jer hrane jedno drugo znatiželjom. Prljavi razgovori i koketiranje koje vodi do vrhunca njihov je ideal predigre.

  • +14
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Jean Pierre Fizet / AFP / Profimedia

Najgore kombinacije

Vaga i Rak

Njihova veza rijetko uspijeva, iako je moguća. Rak je tankoćutan i ćudljiv, dok Vaga ne voli emocionalne ispade i drame. Sukobljavaju se oko tema kao što su novac i druženje s trećim osobama. Rak je pasivniji u krevetu i traži puno nježnosti i pažnje, dok Vaga više voli zabavniji i opušteniji pristup. Izgledno je da će jedno drugo smatrati previše zahtjevnim.

  • +2
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vaga i Jarac

Iako se ne može poreći da se privlače, ovaj odnos iziskuje dosta napora za oba partnera. Vagi će smetati Jarčeva suzdržanost u pokazivanju emocija i naklonosti, dok će njega frustrirati njezina koketna priroda. Nikada joj neće moći potpuno vjerovati pa se neće uspjeti ni opustiti, što nisu dobri temelji za seksualno slaganje.