JYSK

S naše wish liste: Chic detalji za dom u bojama jeseni

10.09.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Jesen je godišnje doba koje nas bogatim bojama i toplinom poziva da osvježimo životni prostor

Ako ste ljubitelj sezonskih promjena, sada je savršeno vrijeme za preuređenje interijera. Kroz kombinaciju modernih elemenata, toplih tonova i nekoliko upečatljivih komada iz nove JYSKove indoor kolekcije, stvorite dom koji odiše pozitivnom energijom.

Maslinasto zelena

JYSK Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Maslinasto zelena boja je elegantna i suptilna, što ju čini savršenim odabirom za stvaranje umirujuće atmosfere u domu. Ova nijansa zelene odiše prirodnošću i skladno se uklapa u interijere u kojima prevladava drveni namještaj. U JYSKu možete pronaći klupu, dvosjed, fotelju, lampu i razne efektne detalje u ovoj boji, koji će vaš dnevni boravak pretvoriti u oazu mira. Za dodatnu toplinu, uskladite ih s mekanim jastucima i dekama u neutralnim nijansama, ali i zlatnim nijansama, uz koje će prostoru pružiti sofisticiran izgled.

Terakota

Ništa ne kaže jesen kao bogata nijansa terakote s tonovima zemlje i gline. Kao savršen spoj ljetne energije i jesenskog mira, namještaj i detalji u ovoj boji neće proći nezamijećeno. Boja terakote podsjeća na tradiciju i ručno rađene predmeta, zbog čega je savršena za stvaranje autentične, tople i zabavne atmosfere. Policu, stolac ili tabure? S ovom nijansom ćete teško pogriješiti.

JYSK Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Topli, sunčani tonovi

Žuti i zlatni tonovi jesenskim interijerima donose snažan osjećaj vitalnosti, a njihov bogat i raskošan ton lijepo naglašava prirodne nijanse neutralnih i zemljanih boja. Kada se koriste u interijeru, ove boje imaju moć transformacije, pružajući svakom prostoru veseo karakter. Detalji poput ogledala s pozlaćenim okvirima, žućkastih vaza ili zidnog sata jednostavan su, ali izuzetno učinkovit način da u svoj dom unesete dozu vedrine.

JYSK Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Smeđa

Smeđa boja, simbol stabilnosti i udobnosti, nezaobilazna je u jesenskom uređenju interijera. Njeni topli tonovi lako se uklapaju u svaki stil, od modernog do klasično rustikalnog. JYSKov namještaj u bogatim smeđim nijansama, poput drvenih komoda, stolića ili polica, dnevnom ili blagovaonskom prostoru pružit će dozu ugode, dok će dekoracije poput posteljina i deka u smeđim nijansama dodatno naglasiti toplinu doma.

Namještaj i dekoracije iz nove JYSKove kolekcije pronađite na jysk.hr.