STREET STYLE INSPIRACIJA

Sambice i suknja s hit detaljem ljeta: Gigi Hadid servirala dobitnu kombinaciju

03.06.2024 u 09:33

  • +2

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poput mlađe sestre Belle, svojim stajlinzima izvan modnih pisti američka 'it' djevojka predstavlja veliku inspiraciju ljubiteljicama mode diljem svijeta

Gigi Hadid stalna je stilska inspiracija, sposobna pokrenuti neke nove trendove, ne samo na modnim pistama već i na gradskim ulicama s upečatljivim, street style lookovima koji kombiniraju jednostavnost i kul detalje.

Na ulicama New Yorka ovoga puta privukla je pozornost ležernim stajlingom vrijednim kopiranja, spojivši naizgled nespojive komade.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Kombinaciju crvenog T-shirta predimenzioniranog kroja i ženstvene suknje bijele boje sa engleskim vezom, ova slavna plavuša spojila je s verzijom sveprisutnih adidasovih tenisica Samba, iz uspješne suradnje s britanskom dizajnericom Wales Bonner.

Upravo nju smatraju najodgovornijom za višesezonsku popularnost tenisica originalno namijenjenih igranju dvoranskog nogometa.

Odabir 29- godišnje Gigi činila je crno-bijela verzija sambica po zamisli Bonner, sa upečatljivim jezikom bijele boje istaknutim logom dizajnerice i njemačkog sportskog diva.

Prve tenisice Wales Bonner x Adidas Samba pojavile su se 2020. godine kao dio capsule kolekcije koja je proslavila Adidasovu odjeću i dodatke iz 80-ih, a od tada na modnoj sceni ne prestaje rasti popularnost modela Samba.

Modna biblija Vogue proglasila ih je tenisicama 2023. godine, a u vremenima kad modni svijet nanovo gravitira retro siluetama tenisicama, njihovoj popularnosti i dalje se ne nazire kraj.

  • +10
Adidas Samba tenisice - modeli za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo