UDOBNO I KUL

Šarmantan modni trend osvojio je svijet

29.07.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Slavne zaljubljenice u modu u posljednje vrijeme često se može vidjeti u šarmantnoj i neodoljivoj kombinaciji, haljini i tenisicama

Trend koji je potpuno osvojio poznate dame, poput Rosie Huntington-Whiteley, Mirande Kerr ili Gigi Hadid, često se može vidjeti i na našim ulicama. A kako i ne bi! Kombinacija haljine i tenisica udoban je i nosiv spoj bez obzira radi li se o maksi varijanti ili minici koja otkriva noge - ujedno elegantan i mladenački otkačen.

Ovakve kombinacije rado nosi i bivša Victorijina anđelica Karlie Kloss, a posebno su joj drage platnene tenisice talijanskog brenda Superga, pa ih je nedavno odlično isfurala s jednostavnom haljinom ukrašenom efektnim patentnim zatvaračem.

Tenisice u kombinaciji sa ženstvenim odjevnim komadima poput suknji ili haljina neko je vrijeme velik hit ulične mode, a često smo ovakve outfite viđali na otkačenim glazbenicama Riti Ori Rihanni i manekenskoj zvijezdi Cari Delevingne

Zanimljivo je da je ovakav trend nadahnuo i prestižne modne kuće Chanel i Dior pa su se manekenke prošle godine prošetale pistom u večernjim haljinama i kul tenisicama ukrašenim svjetlucavim zvjezdicama i cvjetićima, oduševivši modni svijet.

I savjet za kraj: ako nosite tenisice uz kraću haljinu, izbjegavajte visoke modele jer ćete vizualno skratiti noge, a uz suknje dužine do koljena radije nosite niske platnene modele.