očarala fanove

Savršene proporcije Mile Elegović: Osvanula u kupaćem kostimu

09.08.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Da Mila Elegović zna kako napraviti pravi mali 'show' na društvenim mrežama pokazala je i svojom zadnjom objavom. Naša glumica i glazbenica svojedobno je otkrila da figuru održava vježbanjem pa za svoj izgled redovito dobiva komplimente

Mila Elegović je uzela predah od brojnih poslovnih obaveza i stresa. Javila se s tajanstvene lokacije na kojoj se odmara i fotografijom očarala mnoge koji su joj u komentarima pisali da fantastično izgleda.

Zatrpali je lajkovima

Glumica kazališta 'Komedija' bira klasične kostime jer smatra da njezino tijelo tijelo zahtjeva jednostavnost. Zanimljivo joj je vidjeti današnje mlade djevojke koje imaju 'sulude dizajne', ali ona kaže, voli eleganciju u životu i na plaži. Ovog puta pokazala se u minijaturnom, 'rasparenom' bikiniju sa crnim i bijelim dijelovima.

Mila je više puta pričala o tajni svog vječnog mladenačkog izgleda. Priznala je da koristi filere i botoks te smatra da bi bilo suludo skrivati to. Objasnila je da to ne čini zato jer želi sakriti bore, jer voli svoje oko očiju, nego zato 'da joj struktura lica ne padne'.

ŠETNJA PO ŠIBENIKU

Mila Elegović u omiljenom ljetnom izdanju: Sva u bijelom istaknula je zavidno vitku figuru

Pogledaj galeriju

Kako ima inzulinsku rezistenciju, jede šest puta dnevno, izbalansirano, malo. Izbacila je šećer i masnoće, a ujutro pije pola litre vode na tašte i što joj se 'čini jako okej'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević