svestrane i praktične

Savršene za prijelazno razdoblje: Ove haljine nosit ćete iz dana u dan

22.08.2024 u 10:56

Bionic
Reading

Na korak smo do promjene garderobe koju donosi prijelazno razdoblje u danima kada temperature bilježe osjetan, i toliko dobrodošao pad

Velike vrućine uglavnom su iza nas, a početak nove sezone znači i da je stiglo vrijeme za obnovu garderobe. Što je bolje od udobnih haljina koje se nose do kasne jeseni?

U Massimo Duttiju to dobro znaju i donose tri prekrasna modela kojima je potreban samo elegantan sako za hladnije jesenske dane, dok će u toplim satima kasne jeseni biti besprijekoran, prozračan odabir.

Dugačke i elegantne, praktične i svestrane, ove haljine savršen su dodatak svakoj modnoj kolekciji željnoj promjene i dodatka koji se lako kombinira na svaku obuću i nosi iz dana u dan.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Duga traper haljina

Kao materijal koji nikad ne izlazi iz mode, traper je nepogrešiv odabir. Bilo da kupujete hlače, jaknu, suknju ili haljinu - možete biti sigurni da ste investirali u komad koji ćete nositi narednih nekoliko godina.

Takva je i maksi traper haljina Massimo Duttija, čiji ukošeni uzorak pruga divno laska liniji, a A-kroj suknje vješto 'briše' bokove i zavodljivo naglašava struk.

Riječ je o jednom od onih modela koji se ekspresno rasprodaju čim stignu na police, što nimalo ne čudi jer je riječ o haljini koja će uvijek uspješno odoljeti promjeni trendova.

Duga plisirana haljina

U doba kada je modna scena zaluđena boho stilom, ne postoji brend koji u novu kolekciju nije uvrstio barem jednu haljinu ovog neodoljivo ženstvene retro estetike.

Duga plisirana haljina prljavo bijele boje iz španjolske high street modne trgovine jedna je od ljepših koje ćete pronaći - stapa se s oblinama tijela te dolazi u fluidnom, laganom dizajnom koji se nosi od proljeća do zime.

Midi haljina s mašnom

Crna midi haljina komad koji je must have dodatak svakoj garderobi. Možete je nositi na poslovne sastanke, večernje izlaske ili u urbanom stilu, lako je kombinirajući s cipelama, tenisicama ili ljetnim sandalama.

Midi haljina Massimo Duttija s dodatkom mašne posebno će laskati figuri jer sužava struk, a pri tome je i vrlo romantična i ženstvena. Obogatite je kožnom jaknom ili chic blejzerom i imate stajling koji se nosi iz dana u dan.