MODNE IGRE

Severina zna kako nositi nespojive dizajnerske komade: Ovim otkačenim stajlingom zadivila je svoju vojsku pratitelja

21.07.2022 u 17:18

Bionic
Reading

Svoje vjerne pratitelje na Instagramu Severina posljednjih dana uveseljava fotografijama nastalim na otočiću Vrniku u neposrednoj blizini Korčule, a posljednju objavu sa ove destinacije posvetila je eklektičnom stajlingu stvorenom od hit komada s dizajnerskim potpisom

Redovito na listama jednih od najbolje odjevenih Hrvatica, Severina ništa ne prepušta slučaju ni kada se nalazi na ljetnom odmoru. Nakon izdanja u efektnom kaftanu i bez trunke šminke na licu, ovoga puta pohvalila se otkačenim stajlingom stvorenim od komada za kakvim žude modne ovisnice.

Njezinim posljednjim izdanjem u potpunosti je dominirala minijaturna haljina u duhu 60-ih s likom Djevice Marije, a slične modele unazad nekoliko sezona predstavio je poznati talijanski dvojac Dolce & Gabbana, čijim kreacijama ne može odoljeti ni splitska pjevačica.

Uz efektnu haljinu Severina je parirala podjednako efektne komade, poput bijele verzije hit naočala modne kuće Prada i zelene inačice danas kultne torbice Nile s potpisom francuskog brenda Chloé, a koju posjeduje od 2018. godine kada ju je premijerno isfurala u Sarajevu.

Cjelokupnu kombinaciju u znaku dizajnerskih komada začinila je jednim od trenutno najpopularnijih modela cipela, a riječ je o salonkama s prepoznatljicom petom u obliku čaše za martini kakve su proslavile njihovu kreatoricu, dizajnericu Aminu Muaddi.

  • +8
Severina nastupila na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL