PREDMET ŽUDNJE

Šik tenisice s francuskim potpisom novi su hit među modnim zaljubljenicama

17.09.2018 u 13:36

Bionic
Reading

Kada je britanska glumica Emma Watson uočena u modelu tenisica s potpisom relativno nepoznatog i ekološki osvještenog brenda Veja, mnogi nisu vjerovali da će u kratkom roku modeli tenisica ovog francukog brenda postati predmet žudnje brojnih zaljubljenica u modu

Klasične bijele tenisice stvorene od recikliranih plastičnih boca i divlje gume s potpisom francuskog brenda Veja stižu s karakterističnim V-logom u različitim bojama na svakoj strani.

  • +10
Veja tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zvijezda filmova o čarobnjaku Harry Potteru, Emma Watson, u tenisicama brenda Veja prvi je put uočena u listopadu 2016. godine, a nakon 18 mjeseci ovim jednostavnim tenisicama s porukom počela je značajno rasti popularnost.

Takozvani Veja V-10 kožni model tenisica u poznatoj modnoj trgovini Net-a-Porter pojavio se početkom 2017. godine postavši drugi i treći najprodavaniji modni komad na globalnoj sceni pušući u leđa bijeloj majici s logom modne kuće Gucci koja je istog tjedna lansirana u prodaju.

Da je riječ o iznimno popularnim tenisicama, no ne i cjenovno pristupačnim, dovoljno govori mnoštvo fotografija modnih ovisnica na Instagramu koje ih kombiniraju uz sve što im padne na pamet.