SVI GA ŽELE

Sjećate se hit kaputića koji su svi htjeli? Sad izgleda još bolje!

09.03.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Plavo-bijeli kaputić za kojim su svi ludovali na jesen prošle godine, po svemu sudeći, vratio se u velikom stilu

Kaput iz Zare o kojem Internet nije prestajao brujati ponovno je tu, a doživio je manje preinake te je sad još više stajliš.

Ovaj modni trend prva je uočila Londonka Alice Frances koja je prva uočila ovaj efektni odjevni predmet na nekoliko pripadnica ljepšeg spola svih dobi.

'Moja sestra i ja smo stalno viđale taj kaput po Londonu. Prvo smo same objavile nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a zatim su nam počele pristizati fotografije koje su nam slali prijatelji pa na kraju čak i potpuni stranci', izjavila je tom prilikom Alice Frances, piše Daily Mail.

#2016ninebest 😍#thatcoat has still got it 👌🏻

A post shared by That Coat (@thatcoat) on

Prošle jeseni taj plavo-bijeli kaput je dobio i svoj hashtag na Instagramu nazvan The Coat, a za njim su poludjele zaljubljenice u modu.

Osim u kombinaciji plave i bijele, ovaj trendi odjevni predmet sad dolazi u drugoj, jednako kul varijanti, kombinaciji crvene i bijele.  

Fashionistice će ga moći kombinirati s kratkim topovima koji otkrivaju trbuh ili s trendi majicama s velikim printovima koje su must have ove sezone.  

Vjerujemo da će i ovaj efektni kaput koji izgleda super i u dnevnim ili večernjim prigodama izazvati pomutnju kao što je to već napravio u jesen 2016. godine.