NEPONOVLJIVA GRECE

Sjedokosa modna ikona prkosi pravilima na pragu 60-e i uvijek izgleda genijalno

24.01.2024 u 08:44

Bionic
Reading

Grece Ghanem i na pragu šezdesete godine ne želi se pokoriti nepisanim pravilima kad se radi o odijevanju dama iznad 50

Sjedokosa modna ikona iz Montreala posljednjih godina postala je jedna od najpopularnijih plus age modnih influencerica, a njezini upečatljivi i neponovljivi outfiti nadahnuće su za mnoge.

Stoga nimalo ne čudi to da Grece ima rastuću vojsku obožavatelja, kojih je iz dana u dan sve više.

Navikli smo je vidjeti u najneočekivanijim spojevima boja i uzoraka te je puno puta dokazala da s pravom nosi titulu 50 plus modne ikone, čije inspirativne lookove vrijedi držati na oku.

Kanađanka libanonskih korijena užarila je Instagram još jednom chic kombinacijom, kakvu samo ona može isfurati.

MA TKO BI im DAO TE GODINE

Ove divne plus age dame osvajaju ljepotom, ali i stilom

Pogledaj galeriju

Svjetlucavi kombinezon u stilu 70-ih s perjem na kraju nogavica i otvorenim leđima u kombinaciji sa chic vrtoglavim ružičastim štiklama od satena na prvi pogled izgleda kao nešto totalno nespojivo, no pun je pogodak kad to odjene 59-godišnja Grece.

Sjedokosa modna influencerica ovih se dana nalazi u Abu Dhabiju te uživa u lokalnoj gastronomiji i turističkim atrakcijama.

'Ideja da žene u određenim godinama trebaju imati konzervativniju estetiku i da ne mogu eksperimentirati različitim krojevima i hrabrim bojama - to je nešto što pripada prošlosti', rekla je Grece u ranijem intervjuu za Glamour, čega se i pridržava.

Inače, ljubav prema modi razvila je u mladosti te uvijek s ponosom ističe da se njezin stil nije puno mijenjao tijekom godina.