PRIRODNA LJEPOTICA

Slavna brineta pokazala kako izgleda bez šminke

28.09.2017 u 17:42

Bionic
Reading

Otkad je njezina tajna veza s glumcem Jamiejem Foxxom postala javna, glumica Katie Holmes naprosto blista

Osim što u posljednje vrijeme izaziva divljenje svojim odličnim outfitima, lijepa brineta koja se proslavila u tinejdžerskoj seriji 'Dawson's Creek', izgleda bolje no ikada.

Prirodnoj ljepotici poput Katie ne treba puno make-upa da bi izgledala besprijekorno, a to je dokazala kad je obavljala šoping u trgovini sa zdravim namirnicama u Los Angelesu.

Casuak odjevena u traper košulju i donji dio trenirke, s kosom podignutom u pundžu, Katie je izgledala prelijepo dok je obavljala šoping u trgovini sa zdravim namirnicama.  

Čini se da je glumica odahnula otkad više ne skriva da je u vezi s Foxxom.

  • +5
Katie Holmes bez šminke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se o ljubavnoj romansi slavnih glumaca Katie Holmes i Jamieja Foxx nagađalo već posljednjih nekoliko godina, oni to nikada službeno nisu komentirali, ali ni demantirali.   

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što se krajem kolovoza 2012. godine rastala od svog tadašnjeg supruga Toma Cruisea, s kojim ima i 11-godišnju kćer Suri, Katie je navodno potpisala ugovor koji ju je obavezao na neke vrlo neobične stvari.

  • +2
Katie Holmes u shoppingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema tom ugovoru koji je tada pripremio Cruise, inače jedan od poznatijih pripadnika kontroverzne scijentološke zajednice, glumica je pristala punih pet godina ne pokazivati se u javnosti s bilo kakvim muškarcima i ljubavnicima.

S obzirom na to da je 21. kolovoza ove godine napokon istekao ugovor, glumica je odlučila javno se prošetati sa svojim dugogodišnjim partnerom, s kojim sada navodno planira i vjenčanje.