ISTOG DANA

Slavna glumica i Kate Middleton zablistale u istoj haljini

15.04.2016 u 11:29

  • +5

Kate Middleton i Drew Barrymore

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton zajedno s princem Williamom trenutno je u službenom posjetu Butanu, a za svečanu večeru odjenula je istu haljinu kao i glumica Drew Barrymore, i to istog dana

Vojvotkinja od Cambridgea za svečanu večeru s kraljevskim parom u Butanu odabrala je skupocjenu haljinu s potpisom američke dizajnerice Tory Burch, a nije ni slutila da će miljama daleko u istoj kreaciji zasjati i slavna glumica Drew Barrymore.

Duga večernja haljina vrijedna 10.000 kuna posuta je sjajnim cvjetićima u nekoliko boja, a kako bi se u njoj lakše kretalo, sa svake strane ima rasporke. Krase je i elegantan dekolte te pojas oko struka s istim uzorkom.

34-godišnja Kate i dalje se drži provjerenog recepta pa je raspustila kosu u loknama, a one su njezin zaštitni znak. Salonke u nude boji, koje jako često nosi ovih dana, zamijenila je puno elegantnijim štiklama Gianvita Rossija te se ogrnula lijepim narančastim šalom.

Drew Barrymore nije se družila s kraljevskim parom, ali je blistala u istoj haljini u New Yorku, u kojem je sudjelovala u humanitarnoj večeri za zaštitu životinja od okrutnosti. 41-godišnja holivudska zvijezda odabrala je štikle u svijetloj boji, raspustila kosu i naglasila usne jarkocrvenim ružem.

Dobro raspoložena glumica nije odavala nikakve znakove privatne drame kroz koju trenutno prolazi jer se rastaje od supruga Willa Kopelmana. Par je prije nekoliko dana dao službenu izjavu kojom su zamolili za privatnost te naglasili da će im kćeri Olive i Frankie uvijek biti na prvom mjestu.