SVE JOJ DOBRO STOJI

Slavna glumica jako je šik u kompletiću od 300 kuna

10.06.2015 u 11:30

Bionic
Reading

Glumica i modna ikona Diane Kruger poznata je po svom besprijekornom modnom stilu, a sad je opet oduševila pojavivši se u bluzi i suknja-hlačama američkog lanca ulične mode Forever 21

Plavokosa glumica za šetnju sa svojim dugogodišnjim partnerom, glumcem Joshuom Jacksonom odabrala je lepršav ljetni kompletić, suknja-hlače i bluzu bijele boje s crnim kockicama, a retro look osvježila je upadljivim štiklama boje fuksije s potpisom Nicholasa Kirkwooda i sivom torbicom.

Diane je izgledala elegantno i profinjeno u trendi kombinaciji, no posebnu draž cijelom outfitu daje cijena kompletića koja iznosi svega 300 kuna.

Suknja-hlače očito su modni izbor broj jedan ove sezone, a prošlog je tjedna Diane zablistala u sličnoj opravici, suknja-hlačama od izblijedjelog trapera brenda 3x1 s topićem bez rukava od istog materijala.

Njezin je stil neiscrpna modna inspiracija, a obožavaju je i modni dizajneri pa u svoj bliski krug prijatelja glumica ubraja Karla Lagerfelda i Francisca Costu.

'Ja zaista istinski volim odjeću. Mislim da je njezino stvaranje oblik umjetnosti, a kroz nju iskazujemo i vlastitu osobnost', kaže lijepa glumica koja ne krije da uživa kupovati i jeftine krpice i to uglavnom u dućanima Forever 21 i Urban Outfitters.

'O najskupljem modnom izdatku koji sam ikad imala razmišljala sam čak šest godina. Ne zezam se, cijeli sam život željela imati torbu Hermès Constance, a kad sam potpisala za Calvin Klein, zaključila sam da je vrijeme da si je priuštim. Stvarno sam se znojila dok sam je plaćala', priznala je Diane.

Zanimljivo je da lijepa glumica nema stilista, a njezine znalački osmišljene kombinacije isključivo su odraz njezine osobnosti i urođenog stila.

'Jedino za velike svečanosti poput Oscara ili promocijske turneje kad putujem šest tjedana i trebam 25 različitih izdanja za press konferencije i još 10 haljina za premijere potražim pomoć stilista, ali im uvijek kažem što želim', priznaje glumica koja ne krije da obožava kreacije Chanela, Calvina Kleina i Jasona Wua.