OVO JOJ NIJE TREBALO

Slavna pjevačica opet šokirala modnim neukusom

30.06.2017 u 23:01

Bionic
Reading

Boravak u prijestolnici mode kanadska je glazbena diva Celine Dion odlučila iskoristiti za promjenu modnog izričaja, no ne znači nužno svaka promjena i promjenu na bolje

Modna kombinacija na rubu katastrofe o kojoj se pisalo ovih dana nije bila iznimka, a kad je u pitanju stajling Celine Dion, čini se da postaje pravilo.

Pjevačica se nakon pomalo šokantnog outfita ukupne vrijednosti oko 700 tisuća kuna, koji je uključivao i kožnate tregerice, ovoga puta odlučila za nešto skromniju varijantu od svega 170 tisuća kuna.

Odjećom modne kuće Balmain dominirali su motivi faune pa je kanadska zvijezda crnu majicu sa slikom tigra uparila s ogromnim kaputom s printom kože pitona

Vrijednost ovog kaputa iz kolekcije proljeće-ljeto 2017.  je oko 150 tisuća kuna, a majice iz jesensko-zimske kolekcije oko pet tisuća kuna.

Istoj kolekciji pripadaju i smeđe čizme od brušene kože s nebrušenim dijelom na predjelu stopala, čija je vrijednost nešto malo više od 10 tisuća kuna.

Za ove smjele modne kombinacije Celine može zahvaliti poznatom stilistu Lawu Roachu koji joj tijekom boravka u Parizu pomaže poraditi na stajlingu.

  • +5
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia