SANTA LEDA

Zbog ove je haljine postala glavni predmet ismijavanja

23.05.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Kanadska glazbena diva Celine Dion na dodjeli glazbenih nagrada Billboard pojavila se u bijeloj haljini dramatičnih rukava, zbog kojih je zaradila usporedbe sa santom leda koja je zapečatila sudbinu britanskog putničkog broda Titanika

U povodu dodjele glazbenih nagrada Billboard, na kojoj je izvela svoj najpoznatiji hit 'My Heart Will Go On', Celine Dion pojavila se u bijeloj haljini francuskog dizajnera Stéphanea Rollanda.

Zahvaljujući avangardnom izgledu haljine predstavljene u aktualnoj kolekciji dizajnera, javnosti nije trebalo mnogo da uključi maštu i pošteno se našali na račun modnog izdanja glazbene dive.

Iako je izvedbom hita 'My Heart Will Go On' u Las Vegasu uspjela zaraditi gromoglasne ovacije publike okupljene u T-Mobile Areni, javnost na društvenim mrežama uglavnom se fokusirala na avangardni izgled haljine.

Santa leda koja je zapečatila sudbinu britanskog putničkog broda Titanika 1912. godine tako je postala glavna asocijacija na modni odabir glazbene dive, a ovo su neki od najsmješnijih komentara javnosti na Twitteru.

  • +5
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža