KAI SCHUMANN

Slavni njemački glumac uživa na Jadranu

20.06.2013 u 11:49

Bionic
Reading

Falkensteiner Family Hotel Diadora pravi je raj za mališane i njihove mame i tate! U to su se uvjerili i Kai Schumann, poznati njemački glumac, i njegov šestogodišnji sin

Ljubitelje njemačke humoristične dramske serije 'Gretini dnevnici', čija se treća sezona emitira na domaćem RTL-u, razveselit će vijest da mladi njemački glumac Kai Schumann ljetuje u Punta Skali nedaleko od Zadra. U najboljem mogućem društvu, svog šestogodišnjeg sinčića, gost je Falkensteiner Family Hotela Diadora.

'Ovo je božanstveno mjesto – pravi raj na zemlji! Plan nam je deset dana samo uživati, kupati se, sunčati i istraživati Dalmaciju. Oduševljava me što se ovdje toliko pažnje posvećuje djeci!', rekao je glumac Kai Schumann.

Obiteljski hotel Diadora iz hotelskog lanca Falkensteiner potpuno je novi koncept hotela isključivo namijenjenog roditeljima s djecom. Tako su i sve sobe u hotelu, a ima ih ukupno 250 – obiteljske. Falky Land – svijet igre i zabave za djecu – raspoređen na dva kata ima ukupno 800 kvadratnih metara i u sklopu njega možete pronaći sve ono što mališani mogu poželjeti: dječji vrtić s profesionalnim osobljem koje je cijelu godinu na raspolaganju djeci i nudi raznolik dnevni program aktivnosti, dječje kino s velikim izborom crtića na svim jezicima, mini disko u kojem dječica plešu i igraju karaoke, dječji wellness Falkytasia - u kojem roditelji mogu uživati u odmoru dok im se dječica brčkaju u posebno prilagođenim bazenima - a tu su i razne atrakcije za malene: poseban dječji restoran, igralište na otvorenom i veliki vodeni tobogan, jednako atraktivan i velikima i malima.

Novi program obećava još bolju zabavu za cijelu obitelj zahvaljujući preuređenom Falky Landu