SVI IH ŽELE

Slavni poludjeli za sunčanim naočalama koje koštaju oko 200 kuna

13.07.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Nakon što ste detaljno proučili koji su modeli totalno in ove sezone te analizirali koji vam oblici okvira nabolje pristaju, spremni ste i za šoping! Ipak, super je stvar to što više ne morate potrošiti cijelo bogatstvo za sunčane naočale

Da za kvalitetne i moderne sunčale naočale ne morate potrošiti brdo novca, dokazuju i celebsi kojima zasigurno nije problem izdvojiti poveću svotu za taj vječni modni dodatak.

Slavne zaljubljenice u modu poput Jennifer Lopez, zvijezde 'Slatkih malih lažljivica' Ashley Benson ili glumice i pjevačice Hailee Steinfeld, vlasnice velikog hita 'Starving', u posljednje vrijeme u svoje cool stajlinge uklapaju sunčane naočale brenda Privé.

  • +4
Jeftine sunčane naočale koje obožavaju slavne ljepotice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o vrlo upečatljivim uniseks modelima ručno izrađenih sunčanih naočala polariziranih stakala čija cijena ne prelazi 200 kuna i zbog kojih sigurno nećete bankrotirati.

Privéove sunčane naočale vidjeli smo tako na fashionistici Lily Collins, a svidjele su se i it djevojci Blake Lively, miljenici slavne Anne Wintour.

Na ovaj upečatljivi dizajn nisu ostale imune ni manekenska zvijezda Hailey Baldwin i atraktivna Christina Millian.

S njihovom varijantom avijatorica prošetao se i šarmantni Jeremy Piven, koji se proslavio kao Ari Gold u hit seriji 'Svita' (Entourage).

Pa ako su dobre za njih...