MOŽE LI GORE?

Šokirala s tri modne katastrofe u jednom danu

09.03.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Iako je propustila važne revije na pariškom Tjednu mode, Selena Gomez itekako se iskupila za svoj izostanak. Netom nakon dolaska u Pariz prezentirala je nekoliko kombinacija na rubu modne katastrofe

Nakon što je u parišku zračnu luku sletjela u kombinaciji trenirke i štikli, Seleni nije dugo trebalo da nanovo modno šokira. Nakon kratkog boravka u hotelu, njena pariška avantura i hodočašćenje po skupocjenim dućanima proteklo je u znaku još jednog estetski upitnog odabira. Već neko vrijeme pokušava isfurati seksi izgled pa se i ovaj put svojski trudila odmaknuti od izgleda djevojčice. Iako je znala modno oduševljavati, čini se kako ju je Pariz potpuno zaludio i natjerao da izgubi modni kompas.

Puna samopouzdanja, Selena se upustila u parišku avanturu noseći izazovnu majicu Alexandera Wanga s ogromnim rebrastim prorezom, vintage suknju brenda Vetements na neobične čizme Givenchy iznad koljena s otvorenim prstima. Ovom je kombinacijom prekršila osnovno pravilo mode podjednako pokazujući poprsje i noge. Zamišljeno postizanje seksi izgleda pokazalo se modnim fijaskom s jeftinim rezultatima.

Nakon rizičnog outfita ranije tog dana, predstavila je još jednu modno upitnu kombinaciju. Za večernji izlazak u modnoj prijestolnici ova bivša Disneyjeva zvijezda odabrala je haljinu-kaput s potpisom Ronalda Van Der Kempa koja je više otkrivala nego skrivala. Kreacija s ogromnim prorezom u oba dijela dala je naslutiti da ne nosi gotovo ništa ispod nje, tek gaćice nijanse koće koje je haljina ponekad otkrivala. Izazovnu haljinu začinila je štiklama brenda Soebedar i torbicom Louis Vuitton

Misija modnog briljiranja u Parizu Selenu se pokazala nemogućom. Prevelik trud koji je uložen u osmišljavanje kombinacija nije joj isplatio i ima još puno za naučiti o neopterećenom francuskom šiku.