LJETNI IZGLED

Spojila nespojivu kombinaciju sa šlapama od 200 kuna

15.06.2016 u 13:02

Bionic
Reading

Ako je suditi prema slavnim damama, trend nošenja sportskih verzija šlapa i ove ljetne sezone ne jenjava. Spajanjem nespojivog, ovu činjenicu nedavno je potvrdila i pjevačica Selena Gomez

Adidasove šlape, popularno zvane adilette, čija se cijena kreće oko 200 kuna,godinama su slovile kao nimalo trendi par obuće da bi već nekoliko ljetnih sezona uživale posebnu popularnost modne javnosti, a svojom razinom popularnosti idu uz bok nekad jednako neuglednim anatomskim natikačama Birkenstock. Popularnost ove obuće nimalo ne čudi s obzirom na to da modna industrija već nekoliko sezona slavi athleisure trend koji, prije svega, karakteriziraju udobnost i lakoća nošenja.

Pjevačica Selena Gomez, na nedavnoj pauzi od aktualne turneje, snimljena je upravo u kultnim Adidasovim šlapama kojima se i ove ljetne sezone prognozira velika popularnost. Svoj par crnih adilettica kombinirala je uz neočekivan,ali trendi odjevni komad – slip haljinu. Senzualnost haljine Selena je tako pokušala spojiti sa sportskim šlapama koje u ljetnim mjesecima sve više zamjenjuju trendovske bijele tenisice.

Ovu na prvi pogled neobičnu kombinaciju mlada pjevačica podebljala je velikom crnom torbom preko ramena i okruglim okvirom sunčanih naočala sa žutim staklima, a začinila ju je punđom s dugim šiškama.

U posljednje vrijeme ovu pjevačicu često se može vidjeti u kombinacijama sačinjenima od odjevnih komada koji se u potpunosti stilski sudaraju. Ne tako davno, na pariškom Tjednu mode, Selena je snimljena u trenirci kombiniranoj s elegantnim štiklama. Modnim stilom koji još uvijek razvija i nadograđuje ova mlada pjevačica dokazuje da je spajanje nespojivog u modnom smislu itekako dobrodošlo, makar rezultiralo upitnim kombinacijama.