UVIJEK SA STILOM

Sportski look je kao stvoren za nju: Lijepa Livakovićeva supruga kad se radi o modnim izborima ne zna za greške

10.12.2022 u 17:23

Bionic
Reading

Helena Livaković, najveća je podrška svojem suprugu, Dominiku Livakoviću, vrataru Vatrenih koji je sinoć bio jedan od najvećih heroja u utakmici protiv Brazila u Katru

Zgodna brineta ne može proći nezapaženo, a osim svojom ljepotom redovito dobiva pregršt pohvala i za svoj fantastičan modni stil.

Utakmicu protiv Brazila ponovno je pratila u još jednom ležernom sportskom izdanju koje se pokazalo punim pogotkom.

Modno osviještena Helena, inače diplomantica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu, cijeni modnu jednostavnost, a ove godine najradije nosi trendi široke traperice koje su omiljen izbor mnogih fashionistica.

Upravo je takav model od svijetlog denima iskombinirala s kričavozelenim dresom sa brojem 1 svog supruga Dominika Livakovića, a ovo efektno casual izdanje upotpunila je crnim tenisicama.

Lijepa Zagrepčanka koju su uspoređivali i s Meghan Markle zbog duge tamne kose, izražajnih crta lica i vitke figure, svoju je prirodnu ljepotu dodatno istaknula nenametljivim make upom, a kosu je nosila kao i obično raspuštenu.

Inače, nedugo nakon utakmice, Helena je objavila zanimljiv Instagram Story, izrađen po uzoru na Marvelove junake, s Livakovićem u glavnoj ulozi, a iznad njega piše 'CroBra'. Ispod njega nalaze se brazilski nogometaši, koje je njegova maestralna obrana poslala kući.

Nakon toga objavila je njegovu fotografiju nakon večerašnje utakmice i ispod nje uz emotikon srca napisala: 'Ponos!'