NA KONJIČKOJ UTRCI

Stajliš mama i kći: Monegaške princeze ukrale pozornost u efektnim izdanjima

08.07.2024 u 10:06

Princeza Caroline od Monaka i Alexandra od Hanovera

Izvor: Profimedia / Autor: FREDERIC DIDES / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ovog vikenda u Monaku, 67- godišnja princeza Caroline predvodila je ceremoniju dodjele nagrada Longines Global Champions, konjičkog natjecanja na kojem se tradicionalno mogu ugledati članovi kneževske obitelji

Kći holivudske ikone Grace Kelly ni na pragu sedmog desetljeća života ne prestaje osvajati svojim istančanim ukusom koji spaja trendova trenutka i komade koji nikada ne izlaze iz mode. Otkako je u eri ludih 70-ih, a potom i 80-ih godina, napravila modnu revoluciju, monegaška princeza smatra se svjetskom ikonom stila, a tu titulu nosi i danas, svojim modnim odabirima inspirirajući žene svih dobnih skupina.

Za veliko finale konjičkog natjecanja ove godine odabrala je atraktivan outfit koji spaja tradiciju i avangardu. Riječ je o konstrukciji koju prije svega čini romantična, crna bluza s babydoll ovratnikom i kontrastnim čipkanim detaljem prošaranim sitnim, sjajnim cvjetićima roza boje. Donji dio izdanja činile su bijele hlače od tvida ukrašene kristalima koji se spuštaju niz nogavice. Svoj izgled upotunila je ​​velikim naušnicama ringovima, prstenjem i parom Chanelovih srebrnih cipela s crnom kapicom na prstima.

Njezina kći, 24- godišnja Alexandra de Hanovera, također nije prošla nezapaženo. Monegaška princeza već se deklarirala kao velika obožavateljica kreacija s potpisom španjolskog brenda Philippa 1970, jednog od omiljenih stajliš plemkinje Alessandra de Osme.

Ovoga puta opredijeila se za strukiranu haljinu brenda 'na katove', s okruglim izrezom ovratnika i puf rukavima - detaljima koji su do pošli do posebnog izražaja zahvaljujući egzotičnom printu palmi. Po cijeni od 190 eura danas je gotovo rasprodana u web trgovini brenda.

Ovu efektnu kreaciju, 24- godišnja princeza kombinirala je s crnim cipelama, a i ovim izdanjem dokazala je da je naslijedila majčin besprijekoran smisao za modu.