u vatrenoj crvenoj boji

Kultni kupaći kostim princeze Caroline stigao je u još izazovnijem izdanju - za 29 eura!

20.06.2024 u 09:28

Bionic
Reading

Monegaška princeza Caroline zablistala je u crvenom kupaćem kostimu dubokog dekolteta još davne 1986. godine, a ovaj komad od tada se nalazi na pijedestalu modnog svijeta

Princeza Caroline od Monaka već je desetljećima modna inspiracija, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je kćer ikone stila Grace Kelly i princa Rainiera III. Od majke,, naime, nije naslijedila samo ljepotu, već i besprijekoran modni ukus.

Tijekom proteklih desetljeća oduševljavala nas je brojnim spektakularnim stajlinzima, baš kao što to posljednjih godina čini njena kćer Charlotte Casiraghi.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

No, jedan komad se istaknuo, barem kada su ljeto i odlasci na plažu u pitanju. Riječ je o njenom kultnom kupaćem kostimu crvene boje i dubokog proreza, a vijest koja će oduševiti sve modne zaljubljenice jest da je njegova vjerna replika stigla - na police Zare.

Princeza Caroline osvanula je na plaži u ovom efektnom jednodijelnom badiću vatreno crvene boje i vezanja oko vrata 1986. godine, a španjolska high street modna trgovina uspjela¸ga je vjerno reinterpretirati.

Jedina veća razlika jest što Zarin komad dolazi s naglašenijim (dubljim) dekolteom te posve otvorenim leđima, a različita je i - cijena. Naime, ovaj komad dostupan je za samo 29 eura!

Kako biste u njemu u potpunosti zablistali na plaži i 'okretali glave', kombinirajte ga s atraktivnim japankama crvene boje ili trendovskim sandalama obogaćenima zlatnim detaljima, kamenčićima i cirkonima te sve nadopunite zavodljivim sarongom, chic pletenim šeširom i pripadajućom torbom od rafije.

sve osim nogometa

Učitavanje...