prati trendove

Stilski pogodak: Sandra Bullock nosi hit cipele sezone

08.08.2024 u 22:01

  • +4

Sandra Bullock

Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ni popularna glumica nije odoljela cipelama koje su se pokazale kao glavni hit sezone. Sandra Bullock nosi balerinke s trakicom na zapetku, a posebno će vas oduševiti pristupačna cijena ove varijacije na cipele skupocjenog luksuznog modnog brenda

Holivudsku glumicu Sandru Bullock paparazzi su ulovili pri odlasku u frizerski salon u Beverly Hillsu, a za obavljanje svakodnevnih obveza prošetala je u casual kombinaciji 'sklepanoj' od trendi komada.

Okosnicu outfita popularne glumice čine jednostavna crna majica kratkih rukava te dugačke traperice širokog kroja, a jednostavnu je kombinaciju upotpunila modnim dodatcima.

Na glavi je nosila bež šiltericu s logotipom New York Yankeesa, dodatak koji često možemo vidjeti na it djevojkama tijekom ljetnih, ali i tijekom zimskih mjeseci.

Uz trendi šiltericu, Bullock se odlučila i za pleteni ceker, ali i za cipele koje su must-have ormara djevojaka koje prate trendove! Dakako, riječ je o 'rupičastim' cipelama kakve je ove godine proslavio brend Alaïa, a za kojima su se pomamile sve trendsetterice.

Ipak, glumica se odlučila za one brenda CHIKO koje na stranicama brenda koštaju nešto više od 100 američkih dolara te su tako sjajna zamjena nešto skupljoj varijanti spomenutog luksuznog brenda.

Sandra Bullock Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN
Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević