POVRATAK OBAVEZAMA

Što donose planetarna kretanja u rujnu: Bit ćete produktivniji i spremniji na kompromise

31.08.2024 u 07:28

Bionic
Reading

Nakon zabavnog i opuštenog kolovoza, obilježenog izlascima, putovanjima i morskim radostima, rijetki se vesele dolasku ozbiljnog rujna. Naglasak se sa zabave i uživanja vraća na školu, posao i obaveze, a od većine se očekuju ozbiljnost, praktičnost i radišnost

Nije uvijek lako priviknuti se na užurban ritam, no ovog će se mjeseca planetarne vibracije pobrinuti da vam povratak u stvarnost padne lakše nego inače.

Prilika za napredovanje na poslu

Mladi Mjesec u Djevici 3. rujna povoljan je za započinjanje novih projekata i napredovanje na poslu. Dan je idealan da se organizirate, napravite popis onoga što želite učiniti, promijenite dnevnu rutinu, poboljšate raspored i povećate produktivnost. Sjajno je vrijeme i za promjenu imidža, početak dijete ili odbacivanje cigareta.

Pogledaj detaljni horoskop

Vodit će vas emocije

Mars 4. rujna napušta zaigrane i površne Blizance i ulazi u osjetljivog Raka. U nadolazećim tjednima više ćete se oslanjati na osjećaje i intuiciju prilikom donošenja odluka. Emocije će vas voditi kroz život, a u ovom ćete se razdoblju ujedno češće baviti kućanskim i obiteljskim temama.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Merkur u Djevici - bit ćete produktivniji

Merkur 9. rujna ulazi u Djevicu, što znači da u idućim tjednima možete očekivati veću produktivnost i fokusiranost. Imat ćete dobro oko za detalje i istaknuti se u zadacima koji zahtijevaju organizaciju i analitičnost. Povoljno je vrijeme za intelektualne aktivnosti poput učenja i polaganja ispita.

  • +2
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia,- / INSTAR Images / Profimedia, canva, INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia, GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Vrijeme za iscjeljivanje

Pomrčina Mjeseca odvit će se 18. rujna u Ribama, ističući emocionalnu krhkost. Trebat će vam više mira i samoće da biste riješili dvojbe. Ovo je vrijeme za iscjeljivanje i oslobađanje od traumatičnih iskustava. Usmjerit ćete se duhovnom razvoju i izaći iz toksičnih odnosa ili situacija.

  • +3
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Spremniji za kompromise

Sunce 22. ulazi u Vagu, čime počinje doba godine u kojemu je naglasak na odnosima. Nadolazeći tjedni bit će pogodni za druženja, izlaske, dogovore i komunikaciju. Bit ćete otvoreni za partnerstva i saveze, a i spremnije ćete pristajati na kompromise.

  • +5
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Anna Maria Tinghino / INSTAR Images / Profimedia

Bude se strasti

Kada Venera 23. uđe u Škorpiona, dolazi do buđenja strasti i intenzivnih emocija u intimnim odnosima. Težit ćete ozbiljnoj i dubokoj povezanosti, a zazirati od površnih odnosa i kontakata. Tražite nešto smisleno i spremni ste predati cijelog sebe, ali zauzvrat tražite jednak tretman. Za vrijeme škorpionske Venere moguć je porast ljubomore u vezama.

  • +6
Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vrijeme je diplomacije

Ulazak Merkura u Vagu 26. rujna olakšava ophođenje. U nadolazećim tjednima bit ćete otvoreni za dijalog, razumjeti tuđa mišljenja i radovati se razmjeni ideja. Ovo je vrijeme diplomacije, postizanja kompromisa i dogovora, ali i izbjegavanja svađa i teških tema.