HRABRA KOMBINACIJA

Što kažete na ovu guzu u mrežastim čarapama

15.07.2013 u 09:23

Vatreni nastup Jennifer Lopez

Izvor: Pixsell / Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Jennifer Lopez izazvala je kontroverze još u svibnju, kada je u britanskom showu 'Britain's Got Talent' nastupila u izazovnom kostimiću, no čini se da je to nije nimalo omelo da ponovno navuče izazovnu opravicu

Slavna J.Lo nastupila je na British Summertime Festivalu u londonskom Hyde Parku te osim vatrenim nastupom ostavila obožavatelje bez riječi i izazovnom odjećom za nastup. Odjevena u triko u nekoliko nijansi plave, od najsvjetlije do najtamnije, te ukrašen sjajnim i upadljivima detaljima na ramenima, Jennifer je pokazala svoje slavne obline u punom sjaju.

Uz triko je nabacila neobičan remen sa srebrnim trakicama te uvijek seksi crne mrežaste čarape, kombinirajući ih s crnim poluprozirnim gležnjačama visokih potpetica sa sjajnim detaljima.

Iako joj je cijeli stajling bio itekako seksi, fokus je svakako bio na njezinim najpoznatijim oblinama. Vatrenim nastupom 43-godišnja J.Lo je zapalila publiku, a izgledala je samouvjereno i nevjerojatno seksi pjevajući neke od svojih najvećih hitova.