EKSPLOZIJA BOJA I OBLIKA

Što se tiče nakita, ove sezone slobodno pretjerajte: Naglasak je na komadima koji imaju 'wow' efekt

18.05.2018 u 06:56

Bionic
Reading

Ma koliko god ne voljeli nakit, teško je ne odoljeti ovosezonskim komadima koji su preplavili trgovine. Zaboravite na decentne, jedva vidljive ogrlice, naušnice i narukvice, jer ovog je proljeća sve u znaku 'statement' nakita koji ima 'wow' efekt

Iako smo proteklih sezona njegovali minimalistički stil koji jedva da je uključivao pokoji komad nakita, ovog proljeća priča je ipak nešto drugačija. Sve se vrti oko upečatljivih statement komada koji vrište: Kupi me! Nosi me! Pokaži me! Ponuda nakita nikad nije bila zanimljivija, osim možda prije desetak godina, kada su iznimno popularne bile predimenzionirane narukvice od plastike i kristalne smole.

Nakon što je prošle sezone bila najezda modnih dodataka ukrašenih elegantnim biserima, posebice nakita, narednih mjeseci bit će popularni puno odvažniji modni dodaci. Naglasak je na blještavim kristalima i cirkonima, raznobojnim perlicama, dugačkim resicama od tkanine, masivnim zlatnim i srebrnim komadima te krupnim cvjetovima koji su apsolutni pobjednici sezone.

  • +114
Naušnice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

I ove sezone bit će popularan zaboravljeni nakit izrađen od pleksiglasa, kristalne smole i sličnih materijala s efektom kamenja, kao i drveni nakit inspiriran nakitom afričkih plemena. Osim već viđenih perlica i privjesaka, naušnice i narukvice ove sezone krasit će školjkice, a mogu se pronaći i brojni modeli od tekstila i konca.

  • +35
Ogrlice i narukvice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Što god odaberete, sigurno nećete pogriješiti. Važno je samo ne pretjerivati količinom nakita, odnosno ako se odlučite za efektne naušnice, nemojte na sebe natrpati još i ogrlicu i narukvicu, jer je jedan komad ovakvog nakita dovoljan sam po sebi. Budite sigurni da ćete uz ovaj trendi nakit podignuti i najjednostavniji stajling te da nećete proći neprimijećeni gdje god se nalazili.

Za vas smo pronašli najljepše ogrlice, naušnice i narukvice koje su mogu pronaći u trgovinama, a na vama je da zavirite u galerije i pronađete za sebe komade po svojem guštu.