TRUDOM DO LJEPOTE

Što Sofia Vergara smatra svojim najvećim kozmetičkim gafom

02.02.2017 u 22:18

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara ima 44 godine, no to bi uistinu bilo teško procijeniti uživo. Ljepotica iz Kolumbije na svakom događaju ima savršenu frizuru, šminku i opravu, a sve to nosi s elegancijom. No, čak i ona ima nekoliko stvari koje bi promijenila da može

Sofia Vergara predstavnica je kozmetičke tvrtke CoverGirl i branda Head & Shoulders. Kako uvijek dobro izgleda, za Self je odgovorila na nekoliko pitanja o ljepoti.

Lijepa glumica mrzi vježbati, ali to ipak čini jer zna da je to dobro za nju. Tvrdi kako se u njenim godinama vidi razlika između osoba koje vježbaju i onih koje to ne čine. Osim što mrzi vježbati, Sofia Vergara mrzi ponavljati iste vježbe, pa se trudi razbiti monotoniju novim idejama svakih šest mjeseci.

Kad je hrana u pitanju, Sofia Vergara jede sve – od zdrave hrane do slatkiša. Ona i njen muž Joe Manganiello jedu uravnoteženu prehranu i trude se ne pretjerivati ni sa čim. Glumica ima posebno pravilo u vezi soli – potpuno je izbjegava kad god sljedeći dan ima neku društvenu obavezu.

Iako će možda zvučati smiješno, Sofia Vergara u svojoj torbici nosi povećalo. Glumica si očito ne želi lagati u vezi starenja, pa kad nešto želi dobro pogledati izbliza, ima uvijek sa sobom prikladan alat za to.

Svojim najvećim kozmetičkim gafom Sofia Vergara smatra to što nije mazala cijelo tijelo sa zaštitom od Sunca kad je bila mlada, već samo lice.

YouTube Autor: YouTube