ZANIMLJIVI DETALJI

Što znamo o vjenčanici Angeline Jolie?

29.08.2014 u 14:05

Bionic
Reading

Brad Pitt i Angelina Jolie su se vjenčali. U Francuskoj. I to je to. Najiščekivanije vjenčanje za sada je obavijeno tajnom

No theguardian.com u zanimljivom je članku na osnovu pretpostavki i nekih izvora s vjenčanja zaključio ponešto o haljini Angeline Jolie.

Pretpostavljaju da je bila jako tradicionalna, jako dugačka i naravno bijela. Vjenčanje je nagađaju održano u dvorcu Provencale, a na njemu su bila 22 uzvanika.


Angelina je na sebi nosila kreaciju s potpisom nekog slavnog dizajnera, a s obzirom na to da godinama surađuje s velikim imenima poput Valentina, Versacea, Elie Saaba, Yves Saint Laurenta možemo samo spekulirati da jedno od njih potpisuje njezinu vjenčanicu.

Kako piše E! Online haljina je bila 'vrlo tradicionalan, a s druge strane jako osobna, jako Angie'. Nadalje je zamišljaju kao vrlo 'antiknu s čipkom i svilom'. A budući da je vjenčanje bilo jedno od obećanja koje je Angelina dala majci Marcheline Bertrand, moguće je čak da je nosila njezinu vjenčanicu.

Prema nekim neimenovanim izvorima koji su bili na vjenčanju, može se još pretpostaviti da je Angelina nosila ogrlicu, unutar koje je bila majčina fotografija.

Vjenčano prstenje, pretpostavljaju, napravio je dizajner i prijatelj para Robert Procop. On je, naime, dizajnirao i Angelinin dijamantni zaručnički prsten koji vrijedi oko 500.000 dolara.

Angelina je uz vjenčanicu nosila i veo.