JEDINSTVENO IZDANJE

Stvorila pomutnju na crvenom tepihu: Ne, ovo nije cipela u ruci chic Francuskinje

11.09.2024 u 10:03

  • +2

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Domenico Cippitelli / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Poput marketinške guruice koju utjelovljuje u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu', 61- godišnja Francuskinja privlači veliku pozornost svojim modnim odabirima

Ovog utorka u Rimu održana je svečana premijera drugog dijela četvrte sezone Netflixove hit serije 'Emily u Parizu', a glumica Philippine Leroy-Beaulieu tim je povodom uspjela posebno zablistati.

Poput glavne junakinje serije, koju utjelovljuje Lily Collins, ova slavna Francuskinja za rimsku premijeru također je odjenula kreaciju u duhu modne avangarde.

Njezin odabir pao je na jedinstvenu dvobojnu haljinu s potpisom modne kuće Balenicaga, koja dizajnom stvara iluziju svučene haljine raskošnog kroja 'zavezane' oko tijela.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Salonka koja to nije

Dašak ljubičaste istaknut je pri samom dnu kreacije od koje je zanimljiviji jedino bio detalj crne salonke s potpeticom stiletto.

Pred mnoštvom okupljenih fotoreportera na crvenom tepihu Philippine je stigla u ruci držeći spomenutu salonku koja je zapravo jedinstveni model torbice.

Poput avangardne kreacije i ovu salonku u službi modnog dodatka potpisuje modna kuća Balenciaga, a za cjelokupan stajling chic Francuskinje s malih ekrana pobrinuo se talijanski stilist Clement Lomellini.